Αρχική Η Εταιρεία Τα Νέα μας Εκδηλώσεις Σεμινάρια Newsletter Επικοινωνία

ΑρχικήΧρήσιμαPraxis Pass

Praxis Pass

Aπό το Σεπτέμβριο του 2013 εμείς στις Εκδόσεις Praxis έχουμε εισάγει ένα νέο εργαλείο στην συνεργασία μας μαζί σας: την υπηρεσία Praxis Pass.
 
Περί τίνος πρόκειται;
Είναι μια υπηρεσία μελών για τις Εκδόσεις Praxis η οποία σας προσφέρει σε πρώτη φάση προνόμια επιβράβευσης για τις αγορές των βιβλίων σας.
 
Πως λειτουργεί;
Με την εγγραφή σας στην υπηρεσία αποκτάτε μια κάρτα μέλους Praxis Pass η οποία φέρει έναν μοναδικό αριθμό που αντιστοιχεί στην καρτέλα πελάτη σας σε εμάς. Από αυτή τη στιγμή κι έπειτα, όποτε αγοράζετε τα βιβλία σας από εμάς (είτε βιβλία για τους μαθητές σας στο όνομά σας) αποκτάτε έναν πόντο για κάθε ένα ευρώ που ξοδεύετε. Τους πόντους αυτούς μπορείτε στη συνέχεια να τους εξαργυρώσετε αποκτώντας δωρεάν βιβλία ή πακέτα βιβλίων από την παρακάτω λίστα.
 
Πώς γίνομαι μέλος;
Αν είστε καθηγήτρια/καθηγητής Γερμανικών και μας διαθέσετε ένα αντίγραφο κάποιου εγγράφου που να το αποδεικνύει (πτυχίο, επάρκεια προσόντων, άδεια διδασκαλίας κ.ο.κ.) αυτομάτως σας αποστέλλεται η κάρτα με την επόμενη παραγγελία σας.
  
Πόντοι
Τίτλος
100
CIDEB-Lektüre (Buch Ihrer Wahl) (A1 – A2 – B1 – B2)
100
Lernspielball (Ball Ihrer Wahl)
150
Erfolgreich in Gastronomie und Hotellerie
150
studio [express] A1
150
studio [express] A2
150
studio [express] Β1
150
Erfolgreich in der Pflege
150
DUDEN Basiswörterbuch Deutsch als Fremdsprache
150
Grammatik Aktiv A1-B1
200
Arena A2
200
ABC Detektive
200
Cornelsen-Prüfungstraining (Band Ihrer Wahl)
200
HÖR-Manager
200
Cornelsen-Lektüre-3er-Paket (3 Bücher Ihrer Wahl)
200
Ja, gerne!
200
Grammatikplakate
200
Fokus Deutsch - Erfolgreich in Alltag und Beruf
200
Fokus Deutsch - Erfolgreich in Pflegeberufen
200
Deutsch am Arbeitsplatz
300
Deutsche Grammatik & Das große deutsche Übungsbuch
300
Kommunikation im Tourismus - Paket (Kursbuch, Audio-CD)
400
Station B2 - Lernerpaket (Kursbuch, Arbeitsbuch,  Glossar)
400
Station C1 - Lernerpaket (Kursbuch, Arbeitsbuch,  Glossar)
400
Werkstatt B1 - Lernerpaket (Lehrbuch, Arbeitsbuch,  Glossar)
400
Wortschatz-Paket (Lernwörterbuch Grund- und Aufbauwortschatz, Übungsbuch Grundwortschatz, Übungsbuch Aufbauwortschatz)
400
studio [21] A1 - Paket (Kurs- und Übungsbuch, Audio-CDs, Unterrichtsvorbereitung)
400
studio [21] A2 - Paket (Kurs- und Übungsbuch, Audio-CDs, Unterrichtsvorbereitung)
400
studio [21] B1 - Paket (Kurs- und Übungsbuch, Audio-CDs, Unterrichtsvorbereitung)
400
Pluspunkt Deutsch Leben in Deutschland Α1 - Paket (Kursbuch, Arbeitsbuch, Handreichungen, Audio-CDs)
400
Pluspunkt Deutsch Leben in Deutschland Α2 - Paket (Kursbuch, Arbeitsbuch, Handreichungen, Audio-CDs)
400
Pluspunkt Deutsch Leben in Deutschland B1 - Paket (Kursbuch, Arbeitsbuch, Handreichungen, Audio-CDs)
400
Kommunikation in sozialen und medizinischen Berufen - Paket (Kursbuch, Lehrerhandreichungen, Audio-CD)
400
Kommunikation in der Wirtschaft - Paket (Kursbuch, Lehrerhandreichungen, Audio-CD)
400
Panorama A1 - Paket (Kursbuch Kursleiterfassung, Übungsbuch DaF, Audio-CDs, Video-DVD)
400
Panorama A2 - Paket (Kursbuch Kursleiterfassung, Übungsbuch DaF, Audio-CDs, Video-DVD)
450
prima plus B1 - Paket (Schülerbuch B1, Arbeitsbuch B1, Audio-CD B1, Handreichungen B1)
450
studio [express] Α1-Β1 Kursbuch & Übungsbuch
500
prima B2 - Paket (Schülerbuch, Arbeitsbuch, Handreichungen, Audio-CD)
550
prima plus A1 - Paket (Schülerbuch A1.1 + A1.2, Arbeitsbuch A1.1 + A1.2, Audio-CD A1.1 + A1.2, Handreichungen A1.1 + A1.2)
550
prima plus A2 - Paket (Schülerbuch A2.1 + A2.2, Arbeitsbuch A2.1 + A2.2, Audio-CD A2.1 + A2.2, Handreichungen A2.1 + A2.2)
550
Werkstatt B1 - Paket (Lehrbuch, Arbeitsbuch, Lehrerhandreichungen, Glossar, Audio-CDs)
550
prima C1 - Paket (Schülerbuch, Arbeitsbuch, Handreichungen, Audio-CD)
600
studio [21] A1 - Paket XL (Kurs- und Übungsbuch, Medienpaket, Unterrichtsvorbereitung, Intensivtraining, Testheft)
600
studio [21] A2 - Paket XL (Kurs- und Übungsbuch, Medienpaket, Unterrichtsvorbereitung, Intensivtraining, Testheft)
600 
studio [21] B1 - Paket XL (Kurs- und Übungsbuch, Audio-CDs,  Unterrichtsvorbereitung, Intensivtraining, Testheft)
450
Station B2 - Paket (Kursbuch, Arbeitsbuch, Lehrerhandreichungen, Glossar, Testheft, Audio-CDs)
450
Station C1 - Paket (Kursbuch, Arbeitsbuch, Lehrerhandreichungen, Glossar, Testheft, Audio-CDs)
 

Όροι και προϋποθέσεις προγράμματος Praxis Pass (ισχύει από 01/12/2016)
1. Η κάρτα Praxis Pass δεν είναι πιστωτική ή χρεωστική, δεν έχει συνδρομή, ούτε ημερομηνία λήξης. Είναι κάρτα μέλους για τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα προνομίων Praxis Pass της «Εκδόσεις Praxis - Κουκίδης ΕΠΕ» (εφεξής «Εκδόσεις Praxis»).
2. Παραδίδεται άμεσα και δωρεάν σε κάθε πελάτη που επιλέγεται να συμμετάσχει στο πρόγραμμα Praxis Pass, όταν αυτός κάνει κάποια αγορά απευθείας από την «Εκδόσεις Praxis». Η χρήση της περιορίζεται σε αγορές που γίνονται επί τόπου στα γραφεία της «Εκδόσεις Praxis» (Ελασιδών 30, 11854 Αθήνα) και σε παραγγελίες που παραδίδονται σε διευθύνσεις στην Ελλάδα.
3. Η εταιρεία «Εκδόσεις Praxis» επιλέγει ποιός μπορεί να συμμετάσχει στο πρόγραμμα. Επιλέξιμοι είναι πιστοποιημένοι καθηγητές Γερμανικών (απαιτείται αποστολή κάποιου αποδεικτικού επαγγελματικής ιδιότητας, εκτός αν έχει σταλεί στο παρελθόν), ξενόγλωσσα φροντιστήρια και ιδιωτικά σχολεία. Εξαιρούνται βιβλιοπωλεία, εκδοτικοί οίκοι, χονδρέμποροι κ.ο.κ., καθώς επίσης πελάτες λιανικής που δεν είναι καθηγητές Γερμανικών.
4. Κάθε κάρτα Praxis Pass είναι και παραμένει ιδιοκτησία της εκδότριας εταιρίας «Εκδόσεις Praxis».
5. Η κάρτα μέλους είναι προσωπική. Απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο μεταβίβαση της κάρτας. Σε κάθε κάρτα αναγράφεται ένας μοναδικός αριθμός μέλους που αντιστοιχεί σε έναν μοναδικό κάτοχο κάρτας. Αυτός ο αριθμός είναι η ταυτότητα του πελάτη όσον αφορά στο πρόγραμμα Praxis Pass. Κάθε αγορά πρέπει να γίνεται ονομαστικά προκειμένου να συλλέγονται πόντοι.
6. Η κάρτα Praxis Pass εξασφαλίζει προνόμια στους κατόχους της, ανταμείβοντάς τους για την προτίμηση των αγορών τους. Ο κάτοχος αυτής της κάρτας επιτρέπει στην «Εκδόσεις Praxis» να συγκεντρώνει και να διατηρεί τα δεδομένα που φέρει αυτή. Η «Εκδόσεις Praxis» εγγυάται την προστασία των δεδομένων αυτών από οποιαδήποτε πρόσβαση και αθέμιτη επεξεργασία. Ο συμμετέχων στο πρόγραμμα δικαιούται να ανακαλέσει τη συναίνεσή του ή να ζητήσει τη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων του κατόπιν ειδοποίησης προς την «Εκδόσεις Praxis».
7. Κάθε φορά που κάτοχος κάρτας Praxis Pass κάνει αγορές ονομαστικά απευθείας από την «Εκδόσεις Praxis», κερδίζει πόντους. Σε καμία περίπτωση η κάρτα, ο αριθμός των πόντων και το δικαίωμα έκπτωσης δεν μπορούν να επιστραφούν έναντι χρημάτων. Οι πόντοι προκύπτουν από το ακέραιο πληρωτέο ποσό σε ευρώ (1 ευρώ = 1 πόντος) χωρίς να υπολογίζονται δεκαδικοί. Τα έξοδα αποστολής εξαιρούνται από τη συλλογή πόντων. Οι πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν με αντάλλαγμα δωρεάν βιβλία (τα προσφερόμενα βιβλία και οι πόντοι που απαιτούνται αναγράφονται στο www.praxis.gr). Το σύνολο των πόντων κάθε πελάτη αναγράφεται στο κάτω μέρος κάθε απόδειξης λιανικής ή τιμολογίου. Για την αποστολή δωρεάν βιβλίων λόγω εξαργύρωσης πόντων Praxis Pass ισχύει η πολιτική της εταιρείας για τα έξοδα αποστολής. Σε περίπτωση που ο παραλήπτης δεν παραλάβει το δέμα και αυτό επιστραφεί, χάνει τους πόντους που αντιστοιχούν στα δωρεάν βιβλία που επέλεξε.  
8. Η κάρτα μέλους παρέχει στον κάτοχό της προνόμια για όσο χρονικό διάστημα το πρόγραμμα Praxis Pass βρίσκεται σε ισχύ. Η εταιρία «Εκδόσεις Praxis» διατηρεί κάθε δικαίωμα να μεταβάλει αυτό το χρονικό διάστημα κατά την διακριτική της ευχέρεια. Οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση θα κοινοποιείται στον ιστοσελίδα της εταιρείας www.praxis.gr. Ο συμμετέχων ουδεμία αξίωση διατηρεί κατά της εταιρίας, εφόσον ήδη με το παρόν αναγνωρίζει ότι πρόκειται για πρόγραμμα προνομίων που παρέχεται από ελευθεριότητα της εταιρίας.
9. Σε περίπτωση απώλειας, κλοπής ή καταστροφής ο κάτοχος οφείλει να ειδοποιήσει την «Εκδόσεις Praxis» ώστε να γίνει αντικατάσταση της κάρτας. Σε αυτήν την περίπτωση το υπόλοιπο των πόντων μηδενίζεται. Ο συμμετέχων στο πρόγραμμα οφείλει να γνωστοποιεί στην εταιρία «Εκδόσεις Praxis» τυχόν αλλαγή στοιχείων επικοινωνίας που έχει δηλώσει. Σε περίπτωση που ο κάτοχος επιθυμεί να τροποποιήσει ή να διαγράψει τα δεδομένα που τον αφορούν ή σε περίπτωση απώλειας της κάρτας του, παρακαλείται να επικοινωνήσει με την «Εκδόσεις Praxis».
10. Η «Εκδόσεις Praxis» διατηρεί κάθε δικαίωμα να τροποποιήσει μονομερώς οποιοδήποτε σημείο των όρων και προϋποθέσεων ή και να τερματίσει το πρόγραμμα Praxis Pass. Ακόμα, διατηρεί το δικαίωμα να καταγγείλει οποτεδήποτε, χωρίς προειδοποίηση ή αιτιολογία, την παρούσα σύμβαση με τον κάτοχο. Για τυχόν αλλαγές στους όρους, ανατρέξτε στο αντίστοιχο τμήμα της ιστοσελίδας μας www.praxis.gr