Αρχική Η Εταιρεία Τα Νέα μας Εκδηλώσεις Σεμινάρια Newsletter Επικοινωνία

ΑρχικήΠαραγγελίες

Παραγγελίες

Ελλάδα

Τα βιβλία μας στην Ελλάδα μπορείτε να τα προμηθευτείτε με τους εξής τρόπους:

  1. Αγορά επί τόπου από τα γραφεία μας (δε χρειάζεται ραντεβού, για το πώς θα μας βρείτε και τις ώρες λειτουργίας κοιτάξτε εδώ) με μετρητά ή πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες. Για αγορές άνω των € 30 παρέχουμε τη δυνατότητα πληρωμής με έως 6 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα.
  2. Παραγγελία από την παρούσα ιστοσελίδα με πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση και αποστολή με ACS κούριερ όπου μας υποδείξετε σε όλη την Ελλάδα. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα online, με PayPal ή με αντικαταβολή στον κούριερ.
  3. Παραγγελία σε οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο ή ηλεκτρονικό κατάστημα εμπορεύεται ξενόγλωσσα βιβλία. Θα σας το φέρουν εντός λίγων, συνήθως ημερών. Προσοχή: Αν σας πει οποιοσδήποτε έμπορος ότι κάποιο βιβλίο μας δεν υπάρχει ή έχει εξαντληθεί, επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας. Με άλλα λόγια, αν το βιβλίο υπάρχει στην ιστοσελίδα μας, υπάρχει και στο εμπόριο.

Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα ή αν προκύψει κάποια απορία σχετικά με τα βιβλία μας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε!

 


Εκτός Ελλάδας

Από τον Ιούνιο του 2012 η εταιρεία Revilak έχει αναλάβει την εισαγωγή και διακίνηση των βιβλίων μας στη Γερμανία.

 
Η Revilak Verlagsauslieferung μπορεί να εξυπηρετήσει παραγγελίες των προϊόντων μας σε όλο τον κόσμο, ανεξαρτήτως αν είστε καθηγητής, μαθητής, σχολείο, βιβλιοπωλείο κτλ. Επικοινωνήστε με εμάς ή απευθείας με τη Revilak για πληροφορίες και παραγγελίες: 
 
Revilak Servicevermittlungs-GmbH
Gutenbergstr. 5
D-82205 Gilching bei München
Tel: +49 (0) 8105 / 50 51 bis 50 53 (μόνο ώρες γραφείου!)
Fax: +49 (0) 8105 / 54 08
E-Mail: info@revilakservice.de 
 
Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το διεθνή μας κατάλογο. Τα βιβλία μας είναι διαθέσιμα για παραγγελία σε οποιοδήποτε γερμανικό βιβλιοπωλείο, καθώς και σε διαδικτυακά καταστήματα.
 
Ο ακόλουθος πίνακας περιλαμβάνει βασικές πληροφορίες για τα έξοδα αποστολής της Verlagsauslieferung Revilak, αντιπροσώπου μας στη Γερμανία. Για πιο συγκεκριμένες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας με την εταιρεία Revilak.
 
Χώρα Βάρος Έξοδα αποστολής
Γερμανία έως 1 kg €3.95
  έως 10 kg €6.95
  έως 20 kg €11.95
Ελβετία και Αυστρία έως 500 gr €3.95
  έως 1 kg €6.95
  έως 2 kg €11.95
  έως 5 kg €19.95
  έως 10 kg €24.95
Λοιπές χώρες επιπλέον €2.05 ανά αποστολή