Αρχική Η Εταιρεία Τα Νέα μας Εκδηλώσεις Σεμινάρια Newsletter Επικοινωνία

ΑρχικήΣχολεία / Φροντιστήρια

Σχολεία / Φροντιστήρια

Εάν είστε εκπρόσωπος κάποιου Σχολείου ή Φροντιστηρίου, εγγραφείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δίνοντας με μεγάλη προσοχή σωστά τα στοιχεία τιμολόγησης και το ονοματεπώνυμο και κινητό τηλέφωνο του υπεύθυνου επικοινωνίας.
 
Μόλις ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας θα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας επωφελούμενοι των μειωμένων τιμών:
- 10% έως 30% επί των τιμών λιανικής για μεμονωμένες αγορές
- 30% έως 50% επί των τιμών λιανικής για αγορές ολοκληρωμένων πακέτων
 
Τα έξοδα αποστολής για την Ελλάδα είναι €5 (δωρεάν για παραγγελίες άνω των €50,00).
 
Στην περίπτωση που σας ενδιαφέρει να γνωρίσετε τις εκδόσεις μας, να ενημερωθείτε διεξοδικά από εμάς για αυτές και να δούμε μαζί τι θα ταίριαζε στις ανάγκες σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε κάποιο ραντεβού από κοντά ή μέσω τηλεφώνου / βιντεοκλήσης.
 
Εάν οι ανάγκες του Σχολείου / Φροντιστηρίου σας είναι μεγάλες, μπορούμε να προχωρήσουμε σε ειδικές συνεννοήσεις για την κάλυψη αυτών. Επικοινωνήστε μαζί μας!
 
Για παραγγελίες από το εξωτερικό υπάρχουν οι εξής επιλογές:
1. Παραγγέλνετε τα βιβλία σας απευθείας από εμάς, επωφελείστε των εκπτώσεων που δίνουμε σε καθηγητές, και τα παραλαμβάνετε οπουδήποτε στον κόσμο (έξοδα αποστολής €20 ανά παραγγελία).
2. Παραγγέλνετε τα βιβλία μας από το συνεργάτη μας στη Γερμανία, τη Verlagsauslieferung Revilak, και τα παραλαμβάνετε οπουδήποτε στον κόσμο (σε αυτή την περίπτωση δε μπορούμε να δώσουμε κάποια έκπτωση).
3. Παραγγέλνετε τα βιβλία μας (χρησιμοποιήστε το ISBN!) από οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο στην Ευρώπη, είτε φυσικό κατάστημα είτε online (σε αυτή την περίπτωση δε μπορούμε να δώσουμε κάποια έκπτωση).