Αρχική Η Εταιρεία Τα Νέα μας Εκδηλώσεις Σεμινάρια Newsletter Επικοινωνία

ΑρχικήΣεμινάρια

Σεμινάρια

Τα πολύ αγαπημένα σας σεμινάρια επιστρέφουν, αυτή τη φορά στην καινούρια αίθουσα σεμιναρίων που δημιουργήσαμε εντός των γραφείων μας! Προγραμματισμένα για το 2018 είναι αυτή τη στιγμή τα εξής:

 

studio [express]: der echte Α1-A2-Β1-Schnellkurs 
Wann: 28/2 10:00 - 12:30
 
Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά το studio [express], ένα βιβλίο που δανείζεται DNA από τα παγκοσμίως καταξιωμένα studio d και studio [21] και το συνδυάζει με ό,τι πιο προηγμένο υπάρχει στο φηφιακό μάθημα, εκμεταλλευόμενο τις ιδιαιτερότητες του σημερινού ενήλικα μαθητή, που βιάζεται να μάθει σωστά Γερμανικά στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.
Θα διατεθούν δωρεάν αντίτυπα.
Εισηγητές: Σπύρος Κουκίδης, Βαγγέλης Κουκίδης
Απαραίτητη δήλωση συμμετοχής.
 
 
 
TestDaF και σπουδές στη Γερμανία
Wann: 7/3 10:00 - 12:30
 
Θα συζητήσουμε τις εμπειρίες από αιτήσεις μαθητών για σπουδές σε γερμανόφωνες χώρες, θα μιλήσουμε για το TestDaF, που αποτελεί ουσιαστικά μονόδρομο για σπουδές στη Γερμανία, και θα μοιραστούμε μαζί σας τον καλύτερο τρόπο προετοιμασίας ενός υποψηφίου (γλώσσα, αιτήσεις κτλ) που στηρίζεται σε όλους εμάς για το μέλλον του.
Εισηγητής: Βαγγέλης Κουκίδης
Απαραίτητη δήλωση συμμετοχής.
 
 
 
Richtung Zertifikat C2 - statt Stress: System!
Wann: 14/3 10:00 - 13:00
 
Το μάθημα επιπέδου C2, πολλώ δε μάλλον η προετοιμασία για την εξέταση „Zertifikat C2 – Großes Deutsches Sprachdiplom“, αποτελούν για τους περισσότερους διδάσκοντες των Γερμανικών μια πραγματικά μεγάλη πρόκληση. Με αυτό το σεμινάριο σας δείχνουμε το δρόμο σε αυτή την δύσκολη διαδρομή. Η εισηγήτρια έχει μακρόχρονη εμπειρία με τμήματα επιπέδου C2 και θα σας αποκαλύψει πολλά μικρά μυστικά για την αποτελεσματική διδασκαλία σε τμήματα αυτού του επιπέδου.
Eισηγήτρια: Artemis Maier
Απαραίτητη δήλωση συμμετοχής.
 
 
 
Zertifikat B1: Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο
Wann: 21/3 10:00 - 13:00
 
Είναι κοινή γνώση ότι πολλοί μαθητές, ιδιαίτερα σε ηλικίες κάτω των 18, δυσκολεύονται ιδιαίτερα με την εξέταση για το Zertifikat B1. Μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν, αλλά στο σεμινάριο-workshop αυτό θα μιλήσουμε για το πως μπορούμε να βελτιώσουμε αισθητά τις επιδόσεις των υποψηφίων στις εξετάσεις ακολουθώντας συγκεκριμένες τεχνικές κατά την προετοιμασία τους.
Εισηγητές: Σπύρος Κουκίδης, Βαγγέλης Κουκίδης
Απαραίτητη δήλωση συμμετοχής.
 
 

Teilnahmegebühr: kostenlos

Teilnahmebescheinigung: Wird nach Teilnahme ausgestellt.

Anmeldung: Voranmeldung unbedingt erforderlich!

Wo: Praxis Spezialverlag DaF, Elasidon 30, GR-11854 Athen (Stadtplan)

 


Τα δωρεάν σεμινάριά μας μπορείτε να παρακολουθήσετε και online! Σας δίνουμε αυτή τη δυνατότητα, για να μπορέσουν και οι ενδιαφερόμενοι εκτός Αθηνών να συμμετάσχουν.

  • Εύκολη πρόσβαση από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε στον κόσμο με το πιο αναγνωρισμένο πρόγραμμα της αγοράς, το Adobe Connect
  • Συμμετοχή με ερωτήσεις μέσω της ενσωματωμένης εφαρμογής chat
  • Με τη δήλωση συμμετοχής θα λαμβάνετε αναλυτικές οδηγίες
Προσοχή! Για κάθε σεμινάριο, και ανεξαρτήτως τρόπου συμμετοχής, είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής!