Αρχική Η Εταιρεία Τα Νέα μας Εκδηλώσεις Σεμινάρια Newsletter Επικοινωνία

ΑρχικήΗ εταιρεία

Η εταιρεία

Οι Εκδόσεις Praxis είναι ένας εκδοτικός οίκος αποκλειστικά προσανατολισμένος σε βιβλία που αφορούν τα Γερμανικά ως ξένη γλώσσα. Ιδρύθηκε το 1985 στην Αθήνα από τον σημερινό τους ιδιοκτήτη και διευθυντή Σπύρο Κουκίδη, καθηγητή Γερμανικών και συγγραφέα.
 
Με εμπειρία 35 ετών στο χώρο, γνωρίζουμε σε βάθος την αγορά και τις ανάγκες αφενός των επαγγελματιών της γερμανικής γλώσσας και αφετέρου των μαθητευόμενων αυτής. 
 
Πρωταρχικός μας στόχος είναι η εξυπηρέτηση αυτών των αναγκών, προσφέροντας φιλικά προς το χρήστη, καινοτόμα βιβλία, γραμμένα και επιμελημένα από εξειδικευμένους συγγραφείς/συντάκτες. Τα βιβλία αυτά προσανατολίζονται στη σωστή εκμάθηση της γλώσσας και στην επιτυχία στις διάφορες εξετάσεις (από το A1 ως το  C2), καθώς επίσης στην ικανοποίηση της ζήτησης για πολυποίκιλο συνοδευτικό υλικό.
 
Πηγή έμπνευσης, αλλά και ‘εργαστήριο’ έρευνας και ανάπτυξης είναι το Κέντρο Γερμανικής Γλώσσας "Γερμανικά Κουκίδης" στο κέντρο της Αθήνας στο όποιο διδάσκεται κατ’ αποκλειστικότητα η γερμανική γλώσσα από το 1979, καθώς και μεγάλα ιδιωτικά σχολεία και εκπαιδευτήρια με τα οποία υπάρχει στενή συνεργασία.
 
Από το 2012, με τη συνεργασία μας με την Γερμανική εταιρεία διακίνησης REVILAK SERVICEVERMITTLUNGS GMBH οι εκδόσεις μας είναι σταθερά διαθέσιμες σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, τόσο στα βιβλιοπωλεία όσο και στα online bookstores.
 
Από τις εκδόσεις Praxis μπορεί κάποιος να έχει σταθερής εξαιρετικής ποιότητας βιβλία και συνοδευτικό υλικό, υπηρεσίες σωστής και υπεύθυνης ενημέρωσης σχετικά με κάθε τι σχετικό με τον κλάδο των Γερμανικών ως ξένη γλώσσα, και κορυφαία εξυπηρέτηση.