Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Pluspunkt Deutsch - Erfolgreich im Beruf

Erfolgreich im Beruf B1

Κωδικός Προϊόντος
3071023
ISBN
978-3-06-022965-9
  • Σελίδες: 304
  • Συγγραφέας: Petra Schappert, Joachim Schote, Gunther Weimann
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Επίπεδο: B1
  • Δωρεάν Audio: NAI
  • Τύπος: Γερμανικά και εργασία
  • Επάγγελμα: Λοιπά επαγγέλματα
  • Εκδότης: Cornelsen
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή
Downloads

Οι γνώσεις Γερμανικών που σχετίζονται με την επαγγελματική ζωή και δραστηριότητα είναι αποφασιστικής σημασίας για εργαζόμενους και αναζητώντες εργασία.

Το "Erfolgreich im Beruf B1" μεταδίδει στους μαθητές ειδική επαγγελματική ορολογία αλλά και γενικές γλωσσικές ικανότητες με ορίζοντα την πρακτική χρήση τους. Έτσι οι μαθητές θα είναι σε θέση να αλληλεπιδράσουν με προϊσταμένους, συναδέλφους και πελάτες με τρόπο σωστό ως προς την εκάστοτε επικοινωνιακή κατάσταση, και αποκτούν αυξημένη ικανότητα διαπολιτισμικής επικοινωνίας.

Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει πλούσια ύλη και είναι προορισμένο για 300 διδακτικές ώρες, μετά τις οποίες οι μαθητές φτάνουν έτσι σε επίπεδο Β1. Κεντρική στόχευση αποτελεί η εξάσκηση των γλωσσικών ικανοτήτων σε ρεαλιστικά σενάρια από την επαγγελματική καθημερινότητα, καθώς και η κατάκτηση λεξιλογίου και γλωσσικών μέσων απαραίτητων για την επικοινωνία. Η γραμματική αποκτά ρόλο μόνο όπου είναι απαραίτητο για τους σκοπούς της επικοινωνίας.

 

Οι λύσεις για το βιβλίο περιλαμβάνονται στις Handreichungen für den Unterricht που είναι διαθέσιμες σε ψηφιακή μορφή για αγορά από την ιστοσελίδα του Cornelsen.

 

Όλο το συνοδευτικό υλικό είναι δωρεάν διαθέσιμο μέσω της εφαρμογής PagePlayer για Android και iOS.

video pageplayer appÖffnen Sie die Website „Cornelsen Webcodes“. Dort geben Sie die ISBN-Nr. Ihres Cornelsen-Titels ein und Sie sehen dann die verfügbaren Materialien zum Titel, die Sie auch gleich kostenlos herunterladen können.

 

Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα "Cornelsen Webcodes". Εκεί εισάγετε τον αριθμό ISBN οπουδήποτε τίτλου των εκδόσεων Cornelsen και θα δείτε ποια συμπληρωματικά υλικά είναι διαθέσιμα, και μπορείτε να τα κατεβάσετε αμέσως δωρεάν.

33.99 €
30,59 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.