Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Verlage

9788853009746

Till Eulenspiegel

Κωδικός Προϊόντος
5120014
ISBN
978-88-530-0974-6
  • Σελίδες: 80
  • Συγγραφέας: Bearbeitet von A. Seiffarth
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Επίπεδο: A2
  • Δωρεάν Audio: NAI
  • Τύπος: Readers με Audio
  • Εκδότης: Cideb
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή
Downloads

Μερικά διάσημα αποσπάσματα του Τιλ Όιλενσπιγκελ αφηγημένα απλοποιημένα. Το λαϊκό βιβλίο του 1510 είναι έως σήμερα ένα από τα πιο αγαπημένα παιδικά βιβλία της γερμανικής γλώσσας. Κανείς δεν είναι ασφαλής με τις πλάκες του Όιλενσπιγκελ: είτε είναι πλούσιος, ψηλομύτης ή χαζός, είτε πωλήτρια στην αγορά, καθηγητής, γιατρός, βασιλιάς ή ο Πάπας, κανείς δε γλιτώνει από τον Όιλενσπιγκελ. Αμέσως μετά την κυκλοφορία του βιβλίου που αφηγείται την ιστορία του, ο Όιλενσπιγκελ έγινε γνωστός σε όλη την Ευρώπη. Οι περιπέτειές του διαβάζονται ακόμα και σήμερα με ευχαρίστηση.OUT OF STOCK

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.