Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Fokus Deutsch

Erfolgreich in Alltag und Beruf: B2

Κωδικός Προϊόντος
3071002
ISBN
978-3-06-020991-0
  • Σελίδες: 272
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Επίπεδο: B2
  • Δωρεάν Audio: NAI
  • Τύπος: Γερμανικά και εργασία
  • Επάγγελμα: Λοιπά επαγγέλματα, Λοιπά επαγγέλματα
  • Εκδότης: Cornelsen
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή
Downloads

Πρόκειται για ένα βιβλίο σε επίπεδο Β2 το οποίο συνδυάζει την εκμάθηση καθημερινής με επαγγελματική γλώσσα. Κείμενα βγαλμένα από την καθημερινότητα και ασκήσεις με περιεχόμενο στοχευμένο ως προς τη θεματολογία εμβαθύνουν και επεκτείνουν σε 15 ενότητες τις γνωστές γραμματικές δομές. Πολλά διαφορετικά πρότυπα επαγγελμάτων από τον ακαδημαϊκό κόσμο καθώς και από τα πεδία των τεχνιτών και των παρόχων υπηρεσιών παρουσιάζονται και αναλύονται. Με κείμενα και ασκήσεις εξασκούνται οι μαθητές στις απαιτήσεις της επαγγελματικής ζωής στη Γερμανία: αιτήσεις, τηλεφωνήματα, διαπραγματεύσεις, γραπτή επικοινωνία. Το βιβλίο κάνει και μια βασική εισαγωγή στην προετοιμασία της εξέτασης Goethe-Zertifikat B2.

 

Όλο το συνοδευτικό υλικό είναι δωρεάν διαθέσιμο μέσω της εφαρμογής PagePlayer για Android και iOS.

video pageplayer appÖffnen Sie die Website „Cornelsen Webcodes“. Dort geben Sie die ISBN-Nr. Ihres Cornelsen-Titels ein und Sie sehen dann die verfügbaren Materialien zum Titel, die Sie auch gleich kostenlos herunterladen können.

 

 

Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα "Cornelsen Webcodes". Εκεί εισάγετε τον αριθμό ISBN οπουδήποτε τίτλου των εκδόσεων Cornelsen και θα δείτε ποια συμπληρωματικά υλικά είναι διαθέσιμα, και μπορείτε να τα κατεβάσετε αμέσως δωρεάν.

28.90 €
26,01 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.