Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Ja, gerne!

Ja, gerne!: Kurs- und Übungsbuch inkl. MP3-CD

Κωδικός Προϊόντος
3071001
ISBN
978-3-06-020732-9
  • Σελίδες: 240
  • Συγγραφέας: Anita Grunwald
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Επίπεδο: A1
  • Δωρεάν Audio: NAI
  • Τύπος: Γερμανικά και εργασία
  • Εκδότης: Cornelsen
  • Επάγγελμα: Τουρισμός
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή
Downloads

Το Ja, gerne! είναι ένα ολοκληρωμένο εγχειρίδιο για το επίπεδο Α1, το οποίο απευθύνεται σε μαθητευόμενους και εργαζόμενους του τουριστικού τομέα. Μπορεί να αποτελέσει το βασικό βιβλίο σε ένα αντίστοιχο τμήμα χωρίς προηγούμενες γνώσεις Γερμανικών και εξασκεί με ιδιαίτερη βαρύτητα την επικοινωνία σε τυπικές περιστάσεις της γαστρονομίας, της διαμονής και των συγκροτημάτων διακοπών.Glossar (DE-GR)

 

Öffnen Sie die Website „Cornelsen Webcodes“. Dort geben Sie die ISBN-Nr. Ihres Cornelsen-Titels ein und Sie sehen dann die verfügbaren Materialien zum Titel, die Sie auch gleich kostenlos herunterladen können.

 

Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα "Cornelsen Webcodes". Εκεί εισάγετε τον αριθμό ISBN οπουδήποτε τίτλου των εκδόσεων Cornelsen και θα δείτε ποια συμπληρωματικά υλικά είναι διαθέσιμα, τα οποία και μπορείτε να κατεβάσετε αμέσως δωρεάν.

29.99 €
26,99 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.