Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Kommunikation im Beruf

Kommunikation im Beruf

Η σειρά "Kommunikation im Beruf" απευθύνεται σε μαθητές Γερμανικών με πολύ καλές βασικές γνώσεις.

Στο επίκεντρο του μαθήματος βρίσκεται η ικανότητα επαγγελματικής δράσης στο εκάστοτε επαγγελματικό πεδίο μέσω της κατάκτησης ειδικών γνώσεων και μεθοδολογικής ικανότητας.

Κάθε τόμος περιέχει υλικό για 80 με 100 ώρες μαθήματος. Τα ως επί το πλείστον αυθεντικά κείμενα, οι ασκήσεις διαλόγων, τα παιχνίδια και οι προτεινόμενες εργασίες πρότζεκτ εγγυώνται ένα ιδιαίτερα επικοινωνιακό μάθημα. Τα κεφάλαια μπορούν να δουλευτούν με όποια σειρά επιθυμεί ο διδάσκων και οι μαθητές.

Τα μονόγλωσσα (Γερμανικά) Βιβλία μαθητή συνοδεύονται από δίγλωσσα γλωσσάρια σε CD-ROM στις ακόλουθες γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Ελληνικά, Ιταλικά, Ολλανδικά, Ρωσικά, Σλοβακικά, Τσεχικά, Τουρκικά και Ουγγρικά.

Για τον τόμο "Kommunikation im Tourismus und Kommunikation in sozialen und medizinischen Berufen" υπάρχουν επίσης γλωσσάρια στα Πολωνικά, Πορτογαλικά και Ισπανικά.

Βρέθηκαν 8 αποτέλεσματα

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.