Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Musik und Kunst

9783464209165_COVERDUMMY2D_4C

Musik und Kunst im Unterricht Deutsch als Fremdsprache

Κωδικός Προϊόντος
3099007
ISBN
978-3-464-20916-5
  • Σελίδες: 80
  • Συγγραφέας: Karin Rottmann, Rainer E. Wicke
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Επίπεδο: B1
  • Δωρεάν Audio: NAI
  • Τύπος: Χώρα και πολιτισμός
  • Εκδότης: Cornelsen
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή

Για το μάθημα που ξεφεύγει από τα όρια της ξένης γλώσσας.

Αυτό το βιβλίο τοποθετεί μουσικά κομμάτια και έργα τέχνης στο επίκεντρο του μαθήματος των Γερμανικών ως ξένη γλώσσα. Βασίζεται σε πολύπλευρες εμπειρίες από την διδακτική πραγματικότητα και προσανατολίζεται στις επιταγές του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου για τις Γλώσσες. Με στόχο ένα μαθητοκεντρικό πλάνο μαθήματος περιλαμβάνονται πολλές ασκήσεις για μοίρασμα στους μαθητές, με πολλές προτάσεις για εργασία με βάση επιλεγμένα έργα της μουσικής και της τέχνης. Στηριζόμενοι σε μεγάλη ποικιλία στην τυπολογία των ασκήσεων, οι μαθητές και οι μαθήτριες μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τιε γνώσεις που έχουν αποκτήσει περί της Γερμανικής γλώσσας και σε τομείς που ξεφεύγουν από το μάθημα γλώσσας, αποκτώντας έτσι επιπλέον γνώσεις και τη δυνατότητα να επεκτείνουν την γλωσσική τους ικανότητα.29.99 €
26,99 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.