Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Prüfungstraining

Prüfungstraining DSD1 Neubearbeitung: Übungsbuch mit CDs und Lösungsbeileger

Κωδικός Προϊόντος
3073008
ISBN
978-3-06-022899-7
  • Σελίδες: 176
  • Συγγραφέας: Jürgen Weigmann
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Επίπεδο: A2, B1
  • Δωρεάν Audio: NAI
  • Τύπος: Εξετάσεις
  • Εξέταση: Λοιπές Εξετάσεις
  • Εκδότης: Cornelsen
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή
Downloads

Η ανανεωμένη έκδοση του επιτυχημένου βιβλίου προετοιμασίας είναι βασισμένη στη νέα μορφή της εξέτασης και προετοιμάζει με τον καλύτερο τρόπο για την εξέταση DSD 1. Ασκήσεις προετοιμασίας, ασκήσεις εξάσκησης και αμέτρητες συμβουλές προετοιμάζουν τους υποψηφίους με συστηματικό τρόπο για τα κομμάτια της ακουστικής κατανόησης και κατανόησης κειμένου καθώς και για την γραπτή και προφορική επικοινωνία. Εκτός αυτού διδάσκουν στρατηγικές για την προετοιμασία και κατάκτηση της εξέτασης. Με το συμπεριλαμβανόμενο τεστ-υπόδειγμα μπορεί κανείς να εξασκηθεί υπό κανονικές συνθήκες εξετάσεων. Στα συνοδευτικά CDs βρίσκονται όλα τα ακουστικά κείμενα για τις ασκήσεις και τα τεστ. Το βιβλίο είναι κατάλληλο τόσο για το μάθημα σε τμήμα όσο και για αυτοδιδασκαλία.Öffnen Sie die Website „Cornelsen Webcodes“. Dort geben Sie die ISBN-Nr. Ihres Cornelsen-Titels ein und Sie sehen dann die verfügbaren Materialien zum Titel, die Sie auch gleich kostenlos herunterladen können.

 

Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα "Cornelsen Webcodes". Εκεί εισάγετε τον αριθμό ISBN οπουδήποτε τίτλου των εκδόσεων Cornelsen και θα δείτε ποια συμπληρωματικά υλικά είναι διαθέσιμα, και μπορείτε να τα κατεβάσετε αμέσως δωρεάν.

25.99 €
23,39 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.