Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Prüfungstraining

Prüfungstraining Goethe-Zertifikat C1 NEU 2024: Übungsbuch

Κωδικός Προϊόντος
3073016
ISBN
978-3-06-123047-0
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Συγγραφέας: Dieter Maenner, Jens Magersuppe
  • Σελίδες: 144
  • Τύπος: Εξετάσεις
  • Εξέταση: Goethe
  • Εκδότης: Cornelsen
  • Επίπεδο: C1
  • Δωρεάν Audio: NAI
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή
Downloads

Το βιβλίο προετοιμάζει ειδικά για τη νέα εξέταση Goethe-Zertifikat C1, η οποία είναι δομημένη με τη λογική των Module και θα ισχύει από το 2024. Εξοικειώνει τους εκπαιδευόμενους βήμα προς βήμα με τη μορφή της εξέτασης και προσφέρει ένα ποικίλο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με πρόσθετες συμβουλές, συμβουλές, λύσεις με επεξηγήσεις και στοχευμένες ασκήσεις.

Είναι κατάλληλο τόσο για χρήση στην τάξη όσο και για ανεξάρτητη προετοιμασία για τις εξετάσεις στο σπίτι.

 

Πώς να προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις με επιτυχία

- Οι υποδείξεις, οι συμβουλές και οι στρατηγικές χρησιμοποιούν ως παράδειγμα μια πρότυπη εξέταση για να εξοικειώσουν τους μαθητές και τις μαθήτριες με την εξέταση με μικρά βήματα και να τους δώσουν αυτοπεποίθηση.
- Οι λύσεις με επεξηγήσεις εξηγούν σε απλή γλώσσα γιατί η λύση είναι σωστή ή λανθασμένη και βοηθούν έτσι στην επιτυχή ολοκλήρωση περαιτέρω ασκήσεων.
- Οι εξετάσεις μπορούν να εξασκηθούν ρεαλιστικά με δύο επιπλέον πρότυπες δοκιμασίες.

Τα ηχητικά αρχεία και τα απομαγνητοφωνημένα κείμενα ακουστικής κατανόησης είναι βολικά διαθέσιμα ως downloads στη διεύθυνση cornelsen.de/codes. Οι λύσεις βρίσκονται μέσα στο βιβλίο.Öffnen Sie die Website „Cornelsen Webcodes“. Dort geben Sie die ISBN-Nr. Ihres Cornelsen-Titels ein und Sie sehen dann die verfügbaren Materialien zum Titel, die Sie auch gleich kostenlos herunterladen können.

 

Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα "Cornelsen Webcodes". Εκεί εισάγετε τον αριθμό ISBN οπουδήποτε τίτλου των εκδόσεων Cornelsen και θα δείτε ποια συμπληρωματικά υλικά είναι διαθέσιμα, και μπορείτε να τα κατεβάσετε αμέσως δωρεάν.

25.90 €
23,31 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.