Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Verlage

Prüfungstraining Goethe-Zertifikat B2 NEU 2019: Übungsbuch

Κωδικός Προϊόντος
3073012
ISBN
978-3-06-121775-4
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Συγγραφέας: Gabi Baier, Roland Dittrich
  • Σελίδες: 200
  • Τύπος: Εξετάσεις
  • Εξέταση: Goethe
  • Εκδότης: Cornelsen
  • Επίπεδο: B2
  • Δωρεάν Audio: NAI
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή
Downloads

Για τη στοχευμένη προετοιμασία ως προς το περιεχόμενο και τη μορφή της νέας, από το 2019, εξέτασης, το βιβλίο αυτό περιέχει τέσσερα υποδειγματικά τεστ με αναλυτική εξάσκηση σε προσεγμένα βήματα. Τα ακουστικά αρχεία (δωρεάν download) περιλαμβάνουν όλα τα ακουστικά κείμενα καθώς και παραδείγματα για την εξέταση των προφορικών.Öffnen Sie die Website „Cornelsen Webcodes“. Dort geben Sie die ISBN-Nr. Ihres Cornelsen-Titels ein und Sie sehen dann die verfügbaren Materialien zum Titel, die Sie auch gleich kostenlos herunterladen können.

 

Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα "Cornelsen Webcodes". Εκεί εισάγετε τον αριθμό ISBN οπουδήποτε τίτλου των εκδόσεων Cornelsen και θα δείτε ποια συμπληρωματικά υλικά είναι διαθέσιμα, και μπορείτε να τα κατεβάσετε αμέσως δωρεάν.

25.90 €
23,31 €
Ab 7. September
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.