Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

prima aktiv

9783061225902_cover_print_std

prima aktiv A1.1: Kursbuch

Κωδικός Προϊόντος
3061001
ISBN
978-3-06-122590-2
  • Σελίδες: 96
  • Συγγραφέας: Sabine Jentges, Friederike Jin, Anjali Kothari
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Επίπεδο: A1
  • Δωρεάν Audio: NAI
  • Τύπος: Διδακτική σειρά
  • Εκδότης: Cornelsen
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή
Downloads

Το Βιβλίο Μαθητή συνδυάζει μια αποδεδειγμένη επικοινωνιακή προσέγγιση με πολλές δραστηριότητες ενεργοποίησης και συνεργασίας που θα κάνουν τους μαθητές σας να μιλήσουν γρήγορα γερμανικά.

Η ενίσχυση της στοχοπροσηλωμένης εκμάθησης μέσα από project και εργασία σε μικρές ομάδες, τα διδακτικά βίντεο, τα τραγούδια και τα μαθησιακά παιχνίδια προσδίδουν ιδιαίτερη ποικικία στα διδακτικά και μαθησιακά περιεχόμενα.

Οι συχνές φάσεις επανάληψης καθώς και η βήμα προς βήμα προετοιμασία για τις εξετάσεις Fit in Deutsch 1 εδραιώνουν τα όσα έχουν διδαχθεί και παρέχουν στους μαθητές και τις μαθήτιές σας την ιδανική βάση για επιτυχημένη εκμάθηση.

Η δωρεάν εφαρμογή Cornelsen PagePlayer επιτρέπει στους μαθητές να έχουν πρόσβαση σε όλα τα ακουστικά (διάλογοι και τραγούδια), τις ακήσεις επανάληψης (διαδραστικές ασκήσεις) και τα επεξηγηματικά βίντεο. Οι ταινίες, σε μορφή vlogging με νέους, επικεντρώνονται επίσης στη βαθύτερη γνώση γύρω από τους ανθρώπους και τον πολιτισμό στις γερμανόφωνες χώρες.Glossar (DE-GR) A1.1

 

Öffnen Sie die Website „Cornelsen Webcodes“. Dort geben Sie die ISBN-Nr. Ihres Cornelsen-Titels ein und Sie sehen dann die verfügbaren Materialien zum Titel, die Sie auch gleich kostenlos herunterladen können.

 

Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα "Cornelsen Webcodes". Εκεί εισάγετε τον αριθμό ISBN οπουδήποτε τίτλου των εκδόσεων Cornelsen και θα δείτε ποια συμπληρωματικά υλικά είναι διαθέσιμα, και μπορείτε να τα κατεβάσετε αμέσως δωρεάν.

14.99 €
13,49 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.