Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

prima aktiv

9783061232498-9783061232498_cover_image_zoom

prima aktiv A1: Bildwörterbuch

Κωδικός Προϊόντος
3061005
ISBN
978-3-06-123249-8
  • Σελίδες: 152
  • Συγγραφέας: Peter Hubertus, Vecih Yasaner, Anita Grunwald
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Επίπεδο: A1
  • Τύπος: Διδακτική σειρά
  • Εκδότης: Cornelsen
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή
Downloads

Το Bildwörterbuch (λεξικό με εικόνες) έχει σχεδιαστεί για νέους/ες που μαθαίνουν γερμανικά ως ξένη γλώσσα. Είναι ξεκάθαρα χωρισμένο κατά θέματα και καλύπτει το λεξιλόγιο του επιπέδου Α1+ με περίπου 850 λέξεις από τον καθημερινό κόσμο των νεαρών μαθητών και μαθητριών.

Τα λήμματα είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε οι νέοι/ες όχι μόνο να μαθαίνουν και να εμπεδώνουν το λεξιλόγιο, αλλά και να εξασκούν και να βελτιώνουν ταυτόχρονα τις δεξιότητες ανάγνωσης και γραφής τους. Με τη δυνατότητα αυτοελέγχου, το Bildwörterbuch μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στην τάξη όσο και για αυτόνομη μάθηση στο σπίτι.

- Κάθε θεματικό πεδίο ξεκινά με μια διπλή σελίδα στην οποία παρουσιάζεται το θέμα με τη βοήθεια φωτογραφιών. Αυτή η εισαγωγική διπλή σελίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έναυσμα για συζήτηση στην τάξη. Ανάλογα με το γλωσσικό επίπεδο, οι μαθητές/τριες συλλέγουν λεξιλόγιο, περιγράφουν εικόνες και καταστάσεις ή επεξεργάζονται κατάλληλους διαλόγους.

- Τα έντεκα μεγάλα θέματα χωρίζονται το καθένα σε μικρότερα υποθέματα, εντός των οποίων παρατίθενται πρώτα τα ουσιαστικά, έπειτα τα ρήματα και τέλος τα επίθετα και οι προθέσεις.

- Στο παράρτημα βρίσκεται ένα ευανάγνωστο ευρετήριο με όλες τις λέξεις σε αλφαβητική σειρά.

- Επιπλέον, διατίθενται διαδραστικές ασκήσεις για ατομική εξάσκηση και εμπέδωση του λεξιλογίου με παιγνιώδη τρόπο.Öffnen Sie die Website „Cornelsen Webcodes“. Dort geben Sie die ISBN-Nr. Ihres Cornelsen-Titels ein und Sie sehen dann die verfügbaren Materialien zum Titel, die Sie auch gleich kostenlos herunterladen können.

 

Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα "Cornelsen Webcodes". Εκεί εισάγετε τον αριθμό ISBN οπουδήποτε τίτλου των εκδόσεων Cornelsen και θα δείτε ποια συμπληρωματικά υλικά είναι διαθέσιμα, και μπορείτε να τα κατεβάσετε αμέσως δωρεάν.

20.99 €
18,89 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.