Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Praxis

9789608261792

Die große deutsche Lernergrammatik

Προσαρμοσμένη έκδοση στα Γερμανικά της ναυαρχίδας μας "Γερμανική Γραμματική και Συντακτικό" του Σπύρου Κουκίδη, για όσους δεν γνωρίζουν Ελληνικά. 
Περισσότερα
9789608261747

Γερμανική Γραμματική Σπύρου Κουκίδη

Αυτό το βιβλίο γραμματικής μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την πρώτη ως την τελευταία ώρα μαθήματος Γερμανικών και σε όλα τα επίπεδα. Είναι κατάλληλο και για αυτοδίδακτους μαθητές. Το βιβλίο κινείται με γνώμωνα την ...
Περισσότερα
9789608261754

Das große deutsche Übungsbuch

To "Das große deutsche Übungsbuch" περιέχει συνολικά ακριβώς 300 ασκήσεις για τα επίπεδα A1 ως και C2 και είναι στενά συνδεδεμένο με την "μπλε γραμματική" ("Γερμανική Γραμματική και Συντακτικό" /  "Die große ...
Περισσότερα
arena3

Arena (A1, A2, B1, B2)

Προετοιμασία εξετάσεων για τα "Goethe-Zertifikat A1 Fit in Deutsch 1“, "Goethe-Zertifikat A2 Fit in Deutsch“, "ÖSD-Zertifikat KID A2", "ÖSD/Goethe-Zertifikat B1 für Jugendliche" και "ÖSD-Zertifikat B2 für Jugendliche" με παράλληλη συστηματική επανάληψη γραμματικής και λεξιλογίου.
Περισσότερα
dynamo cover 800

DYNAMO

Bιβλίο γερμανικής γραμματικής A1-A2 που συνδυάζει θεωρία και ασκήσεις και απευθύνεται μαθητές/τριες ηλικίας 10 έως 15 ετών.
Περισσότερα
werkstatt b1 b2 c15

Werkstatt (B1, B2, C1)

Ολοκληρωμένες διδακτικές σειρές για τα επίπεδα B1, B2 και C1 και ταυτόχρονα τα πιο κατάλληλα εγχειρίδια προετοιμασίας εξετάσεων για τα Goethe-/ÖSD-Zertifikat B1, Goethe-Zertifikat B2 και Goethe-Zertifikat C1.
Περισσότερα
COVER Enstation Kurs Arbeitsbuch2018-01

EndStation C2

Ολοκληρωμένη διδακτική σειρά για το επίπεδο C2 και ταυτόχρονα το πιο κατάλληλο εγχειρίδιο προετοιμασίας εξετάσεων για το Goethe-Zertifikat C2.
Περισσότερα
cover_marija

Wie du deine Deutschprüfung bestehst – und deine Flügel behältst

Ένας οδηγός για όποιον/α μαθαίνει γερμανικά, για το πως μπορεί να κατακτήσει τους στόχους του/της, διασκεδάζοντας κατά την εκμάθηση της γλώσσας.
Περισσότερα
Uni LEHRBUCH 2018 digital

Deutsch fur die Uni NEU

To "Deutsch für die Uni NEU" είναι φτιαγμένο ειδικά για Έλληνες μαθητές, οι οποίοι ενδιαφέρονται για προετοιμασία για το ειδικό μάθημα των Γερμανικών των Πανελλαδικών Εξετάσεων.
Περισσότερα
9789608261785

ABC Detektive

To "ABC Detektive" είναι ένα μοναδικό στο είδος του βιβλίο εκμάθησης της αλφαβήτας και των πρώτων γλωσσικών στοιχείων ανάγνωσης και γραφής για μαθητές 6 ως 10 ετών.
Περισσότερα
9789608261761

HÖR-Manager

Το "HÖR-Manager" είναι μια συλλογή από 45 τεστ για το κομμάτι της ακουστικής κατανόησης, με αυξανόμενο βαθμό δυσκολίας.
Περισσότερα
9789608261174

UNI-Reihe

Τρία βιβλία, τα οποία έχουν κυκλοφορήσει ειδικά για συγκεκριμένα μαθήματα του Τμήματος Γερμανικής Φιλολογίας του ΕΚΠΑ.
Περισσότερα

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.