Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 50 / Αποστολές οπουδήποτε στον κόσμο.

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Arena (A1, A2, B1, B2)

arena cover osd β2jla-064

Arena ÖSD B2/J Lehrerausgabe

Κωδικός Προϊόντος
0324100
ISBN
978-960-8261-89-1
  • Συγγραφέας: Spiros Koukidis, Sofia Nastopoulou, Marialena Krämer
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Επίπεδο: B2
  • Εκδότης: Praxis
  • Τύπος: Εξετάσεις
  • Εξέταση: ÖSD
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΙΣ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Το Arena ÖSD B2/J απευθύνεται σε μαθητές από 14 ετών και άνω, οι οποίοι θέλουν να προετοιμαστούν όσο πιο καλά γίνεται για την ιδιαίτερα αγαπητή εξέταση πιστοποίησης Γερμανικών "ÖSD-Zertifikat B2 für Jugendliche". Στο βιβλίο βρίσκει κανείς 10 ολόκληρα τεστ πιστά στο φορμάτ της εξέτασης, καθώς και πρόσθετες ασκήσεις γραμματικής και λεξιλογίου. Μέσω του πρώτου τεστ γίνεται μια αναλυτική παρουσίαση του φορμάτ της εξέτασης μέρος προς μέρος, καθώς και μια προσέγγιση των στρατηγικών επίλυσης των ασκήσεων μία προς μία.

Το Arena ÖSD B2/J μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σε ένα ειδικό τμήμα προετοιμασίας εξετάσεων, είτε σε ένα κανονικό τμήμα εκμάθησης Γερμανικών επιπέδου Β2, παράλληλα με οποιαδήποτε διδακτική σειρά (μετά το μέσο της ύλης).

Το βιβλίο καλύπτει σε όλα τα μέρη των τεστ όλα τα θεματικά πεδία της εξέτασης "ÖSD-Zertifikat B2 für Jugendliche" και προσφέρει, δια μέσου πολλών πρόσθετων ασκήσεων, μια συστηματική επανάληψη του απαραίτητου λεξιλογίου. Το Arena B2 επαναλαμβάνει επίσης, μέσω πρόσθετων ασκήσεων, τα σημαντικότερα κεφάλαια της απαιτούμενης γραμματικής του επιπέδου και έτσι χρησιμεύει στον εντοπισμό και την αντιμετώπιση προβλημάτων στις γνώσεις των μαθητών. 

Το Arena ÖSD B2/J είναι πολύ προσεκτικά σχεδιασμένο για να πετυχαίνει τον επιθυμητό βαθμό δυσκολίας του επιπέδου Β2, έχει δοκιμαστεί εκτενώς σε τμήματα προετοιμασίας και καθοδηγεί τους υποψηφίους από την αρχή ως το τέλος ανταποκρινόμενο στη δυσκολία της εξέτασης, ούτως ώστε να αποφεύγονται δυσάρεστες εκπλήξεις.

Στην έκδοση για τον καθηγητή (Lehrerausgabe) επισημαίνονται οι εκάστοτε λύσεις με κόκκινο χρώμα, όπως επίσης περιλαμβάνονται και οι λύσεις των ασκήσεων του Übungsteil, ώστε να διεξάγεται ομαλά το μάθημα. OUT OF STOCK

application2gr

Μπορείτε να παραγγείλετε τα βιβλία σας σε όποιο μέρος του κόσμου και αν βρίσκεστε!