Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

EndStation C2

EndStation C2

Ολοκληρωμένη διδακτική σειρά για το επίπεδο C2 και ταυτόχρονα το πιο κατάλληλο εγχειρίδιο προετοιμασίας εξετάσεων για το Goethe-Zertifikat C2.

Ηλικία: από 18
Χρονική απαίτηση: 150-180 διδ. ώρες
Όγκος: 10 τεστ / 320 σελ.
Λύσεις: Lehrerhandreichungen plus

Το "EndStation C2" απευθύνεται σε μαθητές, οι οποίοι θέλουν να φτάσουν τις γνώσεις Γερμανικών τους στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Το "EndStation C2" είναι δομημένο ακολουθώντας τη λογική των 4 διαφορετικών "μερών" της εξέτασης και έτσι χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη ευελιξία, αναλόγως των αναγκών του μαθητή: Μπορεί κανείς να μάθει με απόλυτη επιτυχία είτε τον ενδιαφέρει η προπόνηση μόνο για μεμονωμένα κομμάτια της εξέτασης, είτε τον ενδιαφέρει η εξέταση στο σύνολό της.

Βρέθηκαν 2 αποτέλεσματα

C2

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.