Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

EndStation C2

EndStation C2 LHR plus

EndStation C2: Lehrerhandreichungen plus

Κωδικός Προϊόντος
106400
ISBN
978-960-8261-81-5
  • Σελίδες: 208
  • Συγγραφέας: Spiros Koukidis, Artemis Maier, Andrea Näfken, Jörg Kassner, Sabine Tews
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Επίπεδο: C2
  • Εκδότης: Praxis
  • Τύπος: Διδακτική σειρά, Εξετάσεις
  • Εξέταση: Goethe
  • E-Book:

    Verfügbar / Διαθέσιμο

Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή
Downloads

Το Βιβλίο Καθηγητή plus περιλαμβάνει έναν πολύ αναλυτικό οδηγό για το μάθημα, ο οποίος με βάση το 1ο κεφάλαιο εξηγεί τη δομή κάθε μέρους της εξέτασης και εστιάζει στα σημεία που χρήζουν προσοχής. Περιγράφεται βήμα-βήμα ένας ιδανικός σχεδιασμός του μαθήματος, με οδηγίες για την επεξεργασία κάθε άσκησης στην τάξη ή στο σπίτι. Στο ιδιαίτερα αναλυτικό κομμάτι των λύσεων φροντίσαμε να είναι όλα εύκολα κατανοητά και γρήγορα προσβάσιμα για τον αναγνώστη. Έτσι, στο κομμάτι LESEN είναι υπογραμμισμένες πάνω στο κείμενο τα σημεία όπου εντοπίζονται οι απαντήσεις των ερωτήσεων, το ίδιο γίνεται στις απομαγνητοφωνήσεις των ακουστικών κειμένων. Στο τέλος του βιβλίου βρίσκονται υποδειγματικές διορθώσεις γραπτών εργασίών.21.90 €
19,71 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.