Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

UNI-Reihe

9789608261044

Sprachvarietäten

Κωδικός Προϊόντος
140250
ISBN
978-960-8261-04-4
  • Σελίδες: 160
  • Συγγραφέας: Friederike Batsalia
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Επίπεδο: C2
  • Τύπος: Πανεπιστήμιο
  • Εκδότης: Praxis
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή

Αν υποθέσουμε ότι κάθε ομιλητής ενεργοποιεί εκείνες τις γλωσσικές ενέργειες, οι οποίες όχι μόνο αναλογούν στις επικοινωνιακές του ανάγκες αλλά και εντάσσονται στο πλαίσιο της κοινωνικής του δράσης, τότε προσεγγίζουμε την ιδέα, ότι το σύνολο του εύρους κοινωνικής δράσης κάθε κοινωνίας πρέπει να παρατηρείται σε συνάρτηση με το γενικό εύρος γλωσσικών ενεργειών της κάθε μίας κοινωνίας. Αυτό το γενικό εύρος γλωσσικών ενεργειών αντικατοπτρίζεται στις επιμέρους γλωσσικές ποικιλίες ή αλλιώς αποτελείται από αυτές.22.10 €
19,89 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.