Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Σχετικά με εμάς

Οι Εκδόσεις Praxis είναι ένας εκδοτικός οίκος αποκλειστικά προσανατολισμένος σε βιβλία που αφορούν τα Γερμανικά ως ξένη γλώσσα. Ιδρύθηκε το 1985 στην Αθήνα από τον σημερινό τους ιδιοκτήτη και διευθυντή Σπύρο Κουκίδη, καθηγητή Γερμανικών και συγγραφέα.

33χρόνια

Με εμπειρία 33 ετών στο χώρο, γνωρίζουμε σε βάθος την αγορά και τις ανάγκες αφενός των επαγγελματιών της γερμανικής γλώσσας και αφετέρου των μαθητευόμενων αυτής.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η εξυπηρέτηση αυτών των αναγκών, προσφέροντας φιλικά προς το χρήστη, καινοτόμα βιβλία, γραμμένα και επιμελημένα από εξειδικευμένους συγγραφείς/συντάκτες. Τα βιβλία αυτά προσανατολίζονται στη σωστή εκμάθηση της γλώσσας και στην επιτυχία στις διάφορες εξετάσεις (από το A1 ως το C2), καθώς επίσης στην ικανοποίηση της ζήτησης για πολυποίκιλο συνοδευτικό υλικό.

Πηγή έμπνευσης, αλλά και ‘εργαστήριο’ έρευνας και ανάπτυξης είναι το Κέντρο Γερμανικής Γλώσσας "Γερμανικά Κουκίδης" στο κέντρο της Αθήνας στο όποιο διδάσκεται κατ’ αποκλειστικότητα η γερμανική γλώσσα από το 1979, καθώς και μεγάλα ιδιωτικά σχολεία και εκπαιδευτήρια με τα οποία υπάρχει στενή συνεργασία.

Από το 2012, με τη συνεργασία μας με την Γερμανική εταιρεία διακίνησης Revilak Servicevermittlungs GmbH οι εκδόσεις μας είναι σταθερά διαθέσιμες σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, τόσο στα βιβλιοπωλεία όσο και στα online bookstores.

Από το 2016 ξεκίνησε μια νέα μεγάλη συνεργασία με την Utopia Egypt for Publishing and Distribution, η οποία καθιστά τα βιβλία μας διαθέσιμα στις εξής χώρες: Αίγυπτος, Μαρόκο, Τυνησία, Αλγερία, Λιβύη, Σουδάν, Λίβανος, Ιορδανία, Συρία, Ιράκ, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κουβέιτ, Μπαχρέιν, Κατάρ, Ομάν και Υεμένη.

To 2018 συνάψαμε συνεργασία με την εταιρεία Stanley Publishing η οποία πλέον διακινεί και εκπροσωπεί τα βιβλία μας στην αγορά της Ισπανίας.

To 2019 έφερε μια νέα αποκλειστική συνεργασία, αυτή τη φορά για την αγορά της Τουρκίας, με την εταιρεία DaF Welt.

Από τις εκδόσεις Praxis μπορεί κάποιος να έχει σταθερής εξαιρετικής ποιότητας βιβλία και συνοδευτικό υλικό, υπηρεσίες σωστής και υπεύθυνης ενημέρωσης σχετικά με κάθε τι σχετικό με τον κλάδο των Γερμανικών ως ξένη γλώσσα, και κορυφαία εξυπηρέτηση.

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.