Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 50 / Αποστολές οπουδήποτε στον κόσμο.

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

5 Minuten DaF

20/09/2019

Γνωρίζουμε ότι η αναζήτηση του επιθυμητού προγράμματος σπουδών και η φάση αίτησης υποψηφιότητας είναι δύο περίπλοκα θέματα. Γι’ αυτό θέλουμε συνοπτικά να εξηγήσουμε πως μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτή τη διαδικασία. 

 

του Βαγγέλη Κουκίδη

20/09/2019

Οι σπουδές σε μια γερμανόφωνη χώρα ήταν για πολλούς πάντα μια ενδιαφέρουσα προοπτική. Και αυτό παραμένει μέχρι σήμερα έτσι: ανεξάρτητα αν πρόκειται για το πρώτο ή δεύτερο πτυχίο, για προπτυχιακό, μεταπτυχιακό ή διδακτορικό, οι τρεις αυτές γερμανόφωνες χώρες έχουν να προσφέρουν ένα πολύ καλό πακέτο. 

 

του Βαγγέλη Κουκίδη

18/09/2019

Συνέντευξη με τη Διευθύντρια του ÖSD στην Ελλάδα, Χριστίνα Ruttner.

 

του Νίκου Κουκίδη

10/09/2019

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση ενός τμήματος Β1, οι ενήλικες συχνά δεν έχουν σαφή στόχο στο μυαλό. Υπάρχουν όσοι απλώς θέλουν να συνεχίσουν να μαθαίνουν χωρίς απαραίτητα να ενδιαφέρονται για μια εξέταση. Αλλά πολλοί θέλουν να πιστοποιήσουν τη γνώση που έχουν αποκτήσει, και αυτό αποτελεί μια αυξανόμενη τάση σε όλο τον κόσμο.

 

του Σπύρου Κουκίδη

21/03/2019

Στην εξέταση πιστοποίησης Γερμανικών με το μεγαλύτερο αριθμό συμμετεχόντων, ο βαθμός δυσκολίας για νέους κι ενήλικες είναι εξίσου υψηλός.

Υπάρχει μια πολύ απλή απάντηση στο πολυσυζητημένο ερώτημα ποιο είναι το κλειδί της επιτυχίας για την εξέταση Zertifikat B1, η οποία είναι συμπαραγωγή του ÖSD και του Goethe-Institut (ίδια μορφή, κοινή τράπεζα θεμάτων): επαρκής, ολοκληρωμένη προετοιμασία, κατάλληλη για το γλωσσικό επίπεδο Β1.

 

του Σπύρου Κουκίδη

22/02/2019

Φέτος επισκέφθηκα πάλι την έκθεση didacta, τη μεγαλύτερη έκθεση της Γερμανίας για την εκπαίδευση και όλα όσα συνδέονται με αυτή, αυτή τη φορά έγινε στην Κολωνία. 5 ημέρες, 850 εκθέτες, 100.000 επισκέπτες, τέσσερις ασφυκτικά γεμάτες Hallen του εκθεσιακού κέντρου της Κολωνίας, και ένας κοινός παρονομαστής για τα πάντα: η εκπαίδευση.

 

του Βαγγέλη Κουκίδη

13/07/2018

„Werkstatt B2“ ist geeignet für lern- und prüfungsgewohnte Lerner mit abgeschlossener B1-Stufe, die ihre Kenntnisse ausbauen und sich auf die Prüfung für das (ab 2019 neue) Goethe-Zertifikat B2 vorbereiten wollen. Die neue Prüfung ist modular aufgebaut, umfangreicher und arbeitsintensiver; sie stellt daher erhöhte Ansprüche an die Konzentrationsfähigkeit der Teilnehmer und bedarf entsprechend systematischer Vorbereitung. „Werkstatt B2“ genügt diesen Vorgaben hundertprozentig.

Μπορείτε να παραγγείλετε τα βιβλία σας σε όποιο μέρος του κόσμου και αν βρίσκεστε!