Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 50 / Αποστολές οπουδήποτε στον κόσμο.

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Πιστοποιήσεις

Στην Ελλάδα τα δημοφιλέστερα πιστοποιητικά για τα επίπεδα Α1-C2 είναι αυτά του Goethe-Institut (Γερμανικό Ινστιτούτο Γκαίτε) και τα αντίστοιχα του ÖSD (Αυστριακό Ινστιτούτο). Είναι ισότιμα διεθνώς και αναγνωρίζονται από παντού, καθώς μετέχουν του οργανισμού ALTE (Association of Language Testers in Europe). Μεταξύ τους έχουν ομοιότητες και διαφορές ως προς τον τύπο των ασκήσεων, αλλά είναι εξίσου απαιτητικά ανά επίπεδο δυσκολίας.

Με τα βιβλία μας μπορείτε να κάνετε προετοιμασία και για τους 2 αυτούς φορείς εξετάσεων. Βιβλία όπως το Werkstatt, Arena, Station, EndStation, είναι διαμορφωμένα για τις εξετάσεις του Goethe (το Werkstatt B1 κάνει και για το ÖSD, μια και η εξέταση σε αυτό το επίπεδο είναι κοινή με το Goethe-Institut), ενώ από το 2014 συνεργαζόμαστε με το ÖSD ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των Übungsmaterialien για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Μια σημαντική και δημοφιλής εξέταση είναι το TestDaF (επίπεδο B2-C1), απαραίτητο για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια της Γερμανίας, για την προετοιμασία του οποίου προσφέρουμε το βιβλίο Prüfungstraining TestDaF.

Φυσικά υπάρχουν και άλλες εξετάσεις/πιστοποιήσεις (πχ Πανελλαδικές, DSD, DSH, κ.α.) για τις οποίες επίσης μπορείτε να προετοιμαστείτε με τα αντίστοιχα βιβλία μας.

Μπορείτε να παραγγείλετε τα βιβλία σας σε όποιο μέρος του κόσμου και αν βρίσκεστε!