Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Διδακτικές σειρές και τρόποι εκμάθησης

Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία όλα εξελίσσονται γρήγορα. Το ίδιο ισχύει και για τις γνώσεις γύρω από τα διδακτικά βιβλία. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία διδακτικών σειρών ανάλογα με την ηλικία, το επίπεδο, τις διαθέσιμες ώρες μαθήματος, την ταχύτητα του μαθήματος κτλ. 

Αυτά τα διδακτικά βιβλία έρχεται να συμπληρώσει μια πληθώρα πρόσθετου υλικού για το μάθημα, όπως βιβλία γραμματικής και λεξιλογίου, διηγήματα και ακουστικά βιβλία. 

Όπως είναι αναμενόμενο, ο/η καθηγητής/τρια επιλέγει για τους/τις μαθητές/τριες την κατάλληλη διδακτική σειρά. Σε αυτό το σημείο μπορεί να τον/την βοηθήσει ένα καινούριο εργαλείο που ονομάζεται Lehrwerk-Automat.

Μέσω αυτού μπορεί κανείς να ψάξει το κατάλληλο υλικό στις εκδόσεις μας ή να επιλέξει την αναζήτηση βάσει προσωπικών κριτηρίων. 

Φυσικά μπορεί κανείς να επικοινωνήσει μαζί μας και τηλεφωνικά και μαζί να βρούμε το επιθυμητό υλικό για το εκάστοτε μάθημα. 

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.