Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 50 / Αποστολές οπουδήποτε στον κόσμο.

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Γενικές Πληροφορίες

Εμείς, στις εκδόσεις Praxis, γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει μάθημα Γερμανικών από την πλευρά του φροντιστηριούχου, του καθηγητή και του μαθητή. Αυτή τη γνώση μοιραζόμαστε μαζί σας μέσω των εκδόσεων και των προσφερόμενων υπηρεσιών μας.

Η γερμανική γλώσσα είναι η πιο δημοφιλής ξένη γλώσσα στην Ελλάδα, μετά τα Αγγλικά. Είναι μια γλώσσα που ομιλείται σε χώρες με ιδιαίτερη πολιτισμική προσφορά για το σύγχρονο κόσμο, και ως εκ τούτου σημαντική σε πολλά επίπεδα: στην πολιτική και σε διεθνείς οργανισμούς, στην επιστήμη και την έρευνα, στην οικονομία και τη βιομηχανία, τον πολιτισμό και τις τέχνες, στον τουρισμό.

Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας αποτελεί επαγγελματική επένδυση. Τα Γερμανικά είναι ένα δυνατό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για κάθε βιογραφικό στον επαγγελματικό στίβο καθώς χιλιάδες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο  χρησιμοποιούν τα Γερμανικά για ολόκληρη ή έστω για ένα μέρος της επικοινωνίας τους.

Φυσικά ως ξένη γλώσσα τα Γερμανικά είναι απαραίτητα για να κάνει κανείς σπουδές σε γερμανόφωνη χώρα (Αυστρία - Γερμανία  - Ελβετία). Το απαιτούμενο επίπεδο είναι συνήθως το Β2 ή το C1.

Μπορείτε να παραγγείλετε τα βιβλία σας σε όποιο μέρος του κόσμου και αν βρίσκεστε!