Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Τα βιβλία μας στον κόσμο

Είναι ιδιαίτερη χαρά μας, όταν τα βιβλία μας ταξιδεύουν ακόμα και σε μικρές ποσότητες σε όλο τον κόσμο - ακόμα και σε σημεία που δεν έχουμε φυσική παρουσία.

  • Από το 2012, με τη συνεργασία μας με την Γερμανική εταιρεία διακίνησης Revilak Servicevermittlungs GmbH οι εκδόσεις μας είναι σταθερά διαθέσιμες σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, τόσο στα βιβλιοπωλεία όσο και στα online bookstores.
  • Από το 2013 συμμετέχουμε ως εκθέτες στις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις του κλάδου των Γερμανικών ως ξένη γλώσσα. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να συνευρισκόμαστε με επαγγελματίες από όλο τον κόσμο και να ανταλλάσσουμε τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τις απόψεις μας.
  • Από το 2016 ξεκίνησε μια μεγάλη συνεργασία με την Utopia Egypt for Publishing and Distribution, η οποία καθιστά τα βιβλία μας διαθέσιμα στις εξής χώρες: Αίγυπτος, Μαρόκο, Τυνησία, Αλγερία, Λιβύη, Σουδάν, Λίβανος, Ιορδανία, Συρία, Ιράκ, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κουβέιτ, Μπαχρέιν, Κατάρ, Ομάν και Υεμένη.
  • Από το 2018 έχουμε αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία Stanley Publishing, η οποία εκπροσωπεί και διακινεί τα βιβλία μας στην Ισπανία.
  • Από το 2019 έχουμε μια ακόμα αποκλειστική συνεργασία, αυτή τη φορά για την αγορά της Τουρκίας, με την εταιρεία DaF Welt.

Καθηγητές και εκπαιδευτήρια με ιδιαίτερη αγάπη για τη δουλειά τους ξεχωρίζουν τις εκδόσεις μας και τις εντάσσουν στο μάθημα τους.

Αυτό είναι μεγάλη τιμή και ικανοποίηση για εμάς, καθώς βλέπουμε ότι το όραμά μας υλοποιείται και επαγγελματίες από όλο τον κόσμο μας δείχνουν εμπιστοσύνη.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το δίκτυο συνεργατών μας μπορείτε να βρείτε στην ενότητα "Σημεία πώλησης - διανομής".

 

 

Τα βιβλία μας έχουν βρεθεί ενδεικτικά στις παρακάτω πόλεις ανά τον κόσμο:

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.