Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 50 / Αποστολές οπουδήποτε στον κόσμο.

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Τα βιβλία μας στον κόσμο

Είναι ιδιαίτερη χαρά μας όταν τα βιβλία μας ταξιδεύουν ακόμα και σε μικρές ποσότητες σε όλο τον κόσμο ακόμα και σε σημεία που δεν έχουμε φυσική παρουσία.

  • Από το 2012, με τη συνεργασία μας με την Γερμανική εταιρεία διακίνησης Revilak Servicevermittlungs GmbH οι εκδόσεις μας είναι σταθερά διαθέσιμες σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, τόσο στα βιβλιοπωλεία όσο και στα online bookstores.
  • Από το 2013 συμμετέχουμε ως εκθέτες στις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις του κλάδου των Γερμανικών ως ξένη γλώσσα. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να συνευρισκόμαστε με επαγγελματίες από όλο τον κόσμο και να ανταλλάσουμε τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τις απόψεις μας.
  • Από το 2016 ξεκίνησε μια νέα μεγάλη συνεργασία με την Utopia Egypt for Publishing and Distribution, η οποία καθιστά τα βιβλία μας διαθέσιμα στις εξής χώρες: Αίγυπτος, Μαρόκο, Τυνησία, Αλγερία, Λιβύη, Σουδάν, Λίβανος, Ιορδανία, Συρία, Ιράκ, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κουβέιτ, Μπαχρέιν, Κατάρ, Ομάν και Υεμένη.
  • Από το 2018 έχουμε μια νέα συνεργασία με την Stanley Publishing, η οποία αναλαμβάνει την εκπροσώπηση και διακίνηση των βιβλίων μας στην Ισπανία.

Καθηγητές και εκπαιδευτήρια με ιδιαίτερη αγάπη για τη δουλειά τους ξεχωρίζουν τις εκδόσεις μας και τις εντάσσουν στο μάθημα τους ή τη βιβλιοθήκη τους.

Αυτό είναι μεγάλη τιμή και ικανοποίηση για εμάς, καθώς βλέπουμε το όραμα μας να υλοποιείται και επαγγελματίες από όλο τον κόσμο μας δείχνουν εμπιστοσύνη και μοιράζονται μαζί μας την εμπειρία τους.

 

Μπορείτε να παραγγείλετε τα βιβλία σας σε όποιο μέρος του κόσμου και αν βρίσκεστε!