Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 50 / Αποστολές οπουδήποτε στον κόσμο.

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Praxis

Die große deutsche Lernergrammatik

Προσαρμοσμένη έκδοση στα Γερμανικά της ναυαρχίδας μας "Γερμανική Γραμματική και Συντακτικό" του Σπύρου Κουκίδη, για όσους δεν γνωρίζουν Ελληνικά. 
Περισσότερα

Γερμανική Γραμματική Σπύρου Κουκίδη

Αυτό το βιβλίο γραμματικής μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την πρώτη ως την τελευταία ώρα μαθήματος Γερμανικών και σε όλα τα επίπεδα. Είναι κατάλληλο και για αυτοδίδακτους μαθητές. Το βιβλίο κινείται με γνώμωνα την ...
Περισσότερα

Das große deutsche Übungsbuch

To "Das große deutsche Übungsbuch" περιέχει συνολικά ακριβώς 300 ασκήσεις για τα επίπεδα A1 ως και C2 και είναι στενά συνδεδεμένο με την "μπλε γραμματική" ("Γερμανική Γραμματική και Συντακτικό" /  "Die große ...
Περισσότερα

Arena (A1, A2, B1, B2)

Προετοιμασία εξετάσεων για τα "Goethe-Zertifikat A1 Fit in Deutsch 1“, "Goethe-Zertifikat A2 Fit in Deutsch“ και "ÖSD/Goethe-Zertifikat B1 für Jugendliche" με παράλληλη συστηματική επανάληψη γραμματικής και λεξιλογίου.
Περισσότερα

Werkstatt (B1, B2)

Ολοκληρωμένες διδακτικές σειρές για τα επίπεδα B1 και B2 και ταυτόχρονα τα πιο κατάλληλα εγχειρίδια προετοιμασίας εξετάσεων για τα Goethe-/ÖSD-Zertifikat B1 και Goethe-Zertifikat B2.
Περισσότερα

Station (B2, C1)

Ολοκληρωμένες διδακτικές σειρές για τα επίπεδα Β2 και C1 και ταυτόχρονα τα πιο κατάλληλα εγχειρίδια προετοιμασίας εξετάσεων για τα Goethe-Zertifikat B2 και Goethe-Zertifikat C1.
Περισσότερα

EndStation C2

Ολοκληρωμένη διδακτική σειρά για το επίπεδο C2 και ταυτόχρονα το πιο κατάλληλο εγχειρίδιο προετοιμασίας εξετάσεων για το Goethe-Zertifikat C2.
Περισσότερα

Deutsch für die Uni NEU

To "Deutsch für die Uni NEU" είναι φτιαγμένο ειδικά για Έλληνες μαθητές, οι οποίοι ενδιαφέρονται για προετοιμασία για το ειδικό μάθημα των Γερμανικών των Πανελλαδικών Εξετάσεων.
Περισσότερα

ABC Detektive

To "ABC Detektive" είναι ένα μοναδικό στο είδος του βιβλίο εκμάθησης της αλφαβήτας και των πρώτων γλωσσικών στοιχείων ανάγνωσης και γραφής για μαθητές 6 ως 10 ετών.
Περισσότερα

HÖR-Manager

Το "HÖR-Manager" είναι μια συλλογή από 45 τεστ για το κομμάτι της ακουστικής κατανόησης, με αυξανόμενο βαθμό δυσκολίας.
Περισσότερα

UNI-Reihe

Τρία βιβλία, τα οποία έχουν κυκλοφορήσει ειδικά για συγκεκριμένα μαθήματα του Τμήματος Γερμανικής Φιλολογίας του ΕΚΠΑ.
Περισσότερα

Μπορείτε να παραγγείλετε τα βιβλία σας σε όποιο μέρος του κόσμου και αν βρίσκεστε!