Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 50 / Αποστολές οπουδήποτε στον κόσμο.

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Station

Station

Ολοκληρωμένη διδακτική σειρά για το επίπεδο C1 και ταυτόχρονα το πιο κατάλληλο εγχειρίδιο προετοιμασίας εξετάσεων για το Goethe-Zertifikat C1.

Ηλικία: από 16
Χρονική απαίτηση: 120-150 διδ. ώρες
Λύσεις: στο Βιβλίο καθηγητή
Όγκος: Βιβλίο μαθητή 208 σελ. / 10 τεστ - Βιβλίο ασκήσεων 232 σελ.

Η σειρά "Station" έφερε επανάσταση στην Mittelstufe, τη μεσαία βαθμίδα. Οι προχωρημένοι μαθητές πραγματικά απολαμβάνουν μέσα από τις σελίδες της το μάθημα, χάρη σε εξαιρετικά έξυπνα διαλεγμένα κείμενα και σωστή διδακτικοποίηση αυτών, και ο συνδυασμός Βιβλίου μαθητή και Βιβλίου ασκήσεων τους οδηγεί στο στόχο τους σε σχετικά σύντομο χρόνο και προπάντων με ασφάλεια.

Το "Station C1" αναλαμβάνει δράση μετά την εξέταση «Zertifikat B2» και οδηγεί το μαθητή στο γλωσσικό επίπεδο C1. Η σειρά είναι σχεδιασμένη για μαθητές άνω των 15-16 ετών, αλλά και νεότεροι μαθητές με κατάλληλες πρότερες γνώσεις μπορούν να παρακολουθήσουν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η σειρά "Station" στηρίζεται σε μία καινοτόμο ιδέα για το μάθημα: τα κείμενα που έχουν επιλεγεί για το Βιβλίο μαθητή να λειτουργήσουν ως βάση για την προετοιμασία των εξετάσεων, χρησιμοποιούνται και στο Βιβλίο ασκήσεων ως βάση για πάμπολλες ασκήσεις που καλύπτουν το εκάστοτε γλωσσικό επίπεδο χωρίς να χρειαστεί η χρήση άλλου βιβλίου ή σειράς.

Έτσι μπορεί κανείς να γλιτώσει πολύ χρόνο σε κάθε τμήμα, με το να αφήσει δηλαδή το "συνηθισμένο / κανονικό" διδακτικό εγχειρίδιο εκτός μαθήματος. Αν παρόλα αυτά θελήσει κανείς να χρησιμοποιήσει πρώτα ένα "παραδοσιακό" εγχειρίδιο για το C1, τότε το Βιβλίο ασκήσεων του "Station" θα αποτελέσει ιδανικό εργαλείο για επανάληψη και εμπέδωση της ύλης. Ακριβώς αυτή η ευελξία και ελευθερία κινήσεων έκανε τη σειρά "Station" πρώτη στις προτιμήσεις καθηγητριών και καθηγητών.

Βρέθηκαν 8 αποτέλεσματα

B2

Station B2: Arbeitsbuch

Station
ISBN 978-960-8261-39-6
Περισσότερα

Station B2: Kursbuch

Station
ISBN 978-960-8261-37-2
Περισσότερα

Μπορείτε να παραγγείλετε τα βιβλία σας σε όποιο μέρος του κόσμου και αν βρίσκεστε!