Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Praxis Pass

 

Aπό το Σεπτέμβριο του 2013 εμείς στις Εκδόσεις Praxis έχουμε ένα νέο εργαλείο, το Praxis Pass, που ισχύει για καθηγητές/τριες & φροντιστήρια στην Ελλάδα. 

Περί τίνος πρόκειται;

Είναι μια υπηρεσία μελών για τις Εκδόσεις Praxis η οποία σας προσφέρει προνόμια επιβράβευσης για τις αγορές των βιβλίων σας.

Πως λειτουργεί;

Με την εγγραφή σας στην υπηρεσία αποκτάτε μια κάρτα μέλους Praxis Pass η οποία φέρει έναν μοναδικό αριθμό που αντιστοιχεί στην καρτέλα πελάτη σας σε εμάς. Από αυτή τη στιγμή κι έπειτα, όποτε αγοράζετε τα βιβλία σας από εμάς αποκτάτε έναν πόντο για κάθε ένα ευρώ που ξοδεύετε. Τους πόντους αυτούς μπορείτε στη συνέχεια να τους εξαργυρώσετε αποκτώντας δωρεάν βιβλία ή πακέτα βιβλίων από την παρακάτω λίστα.

Πώς γίνομαι μέλος;

Αν είστε καθηγήτρια/καθηγητής Γερμανικών και μας διαθέσετε ένα αντίγραφο κάποιου εγγράφου που το αποδεικνύει (πτυχίο, επάρκεια προσόντων, άδεια διδασκαλίας κ.ο.κ.), αυτομάτως σας αποστέλλεται η κάρτα με την επόμενη παραγγελία σας. Σε περίπτωση που έχετε ήδη κάνει τη διαδικασία και έχετε ήδη κάρτα μέλους Praxis Pass δεν χρειάζεται να την επαναλάβετε. Μόλις ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας θα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας επωφελούμενοι του ειδικού τιμοκαταλόγου για καθηγητές Γερμανικών, σχολεία και κέντρα ξένων γλωσσών.

Πώς γνωρίζω πόσους πόντους έχω συλλέξει στην κάρτα μου;

Κάθε φορά που λαμβάνετε από εμάς το πακέτο με τα βιβλία σας, το σύνολο των πόντων αναγράφεται στο κάτω μέρος της απόδειξής σας. Φυσικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας ενημερώσουμε εμείς για το σύνολο των πόντων σας.

Πόντοι

Τίτλος

100 CIDEB-Lektüre (Buch Ihrer Wahl) (A1 – A2 – B1 – B2)
100 CIDEB-Lektüre-2er-Paket aus der Reihe "leichtzulesen" (2 Bücher Ihrer Wahl)
150 Erfolgreich in Gastronomie und Hotellerie
150 studio [express] A1
150 studio [express] A2
150 studio [express] B1
150 Erfolgreich in der Pflege
150 DUDEN Basiswörterbuch Deutsch als Fremdsprache
150 Grammatik Aktiv A1-B1
150 Grammatik Aktiv B2-C1
200 Arena A2
200 ABC Detektive
200 Cornelsen-Prüfungstraining (Band Ihrer Wahl)
200 HÖR-Manager
200 Cornelsen-Lektüre-3er-Paket (3 Bücher Ihrer Wahl)
200 Ja, gerne!
200 Fokus Deutsch - Erfolgreich in Alltag und Beruf
200 Fokus Deutsch - Erfolgreich in Pflegeberufen
200 Deutsch am Arbeitsplatz
250 Das Leben A1 Kurs- und Übungsbuch
250 Das Leben A2 Kurs- und Übungsbuch
250 Das Leben B1 Kurs- und Übungsbuch
300 Deutsche Grammatik & Das große deutsche Übungsbuch
300 Pluspunkt Deutsch Leben in Deutschland Α1 - Paket (Kursbuch, Arbeitsbuch, Handreichungen)
300 Pluspunkt Deutsch Leben in Deutschland Α2 - Paket (Kursbuch, Arbeitsbuch, Handreichungen)
300 Pluspunkt Deutsch Leben in Deutschland B1 - Paket (Kursbuch, Arbeitsbuch, Handreichungen)
300 Werkstatt C1 Lehrerausgabe
350 Paket BRUNO und ICH 1-2-3 Schülerbuch, Arbeitsbuch
350 Panorama A1 - Paket (Kursbuch Kursleiterfassung, Übungsbuch DaF, Testheft)
350 Panorama A2 - Paket (Kursbuch Kursleiterfassung, Übungsbuch DaF, Testheft)
350 Panorama B1 - Paket (Kursbuch Kursleiterfassung, Übungsbuch DaF, Testheft)
400 prima aktiv A1 - Paket (Kursbuch A1.1 + A1.2, Arbeitsbuch A1.1 + A1.2)
450 prima plus B1 - Paket (Schülerbuch B1, Arbeitsbuch B1, Audio-CD B1, Handreichungen B1)
450 studio [express] Α1-Β1 Kursbuch & studio [express] Α1-Β1 Übungsbuch
500 prima B2 - Paket (Schülerbuch, Arbeitsbuch, Handreichungen, Audio-CD)
550 prima plus A1 - Paket (Schülerbuch A1.1 + A1.2, Arbeitsbuch A1.1 + A1.2, Audio-CD A1.1 + A1.2, Handreichungen A1.1 + A1.2)
550 prima plus A2 - Paket (Schülerbuch A2.1 + A2.2, Arbeitsbuch A2.1 + A2.2, Audio-CD A2.1 + A2.2, Handreichungen A2.1 + A2.2)
550 Werkstatt B1 - Paket (Lehrbuch, Arbeitsbuch, Lehrerhandreichungen, Glossar)
550 prima C1 - Paket (Schülerbuch, Arbeitsbuch, Handreichungen, Audio-CD)

 

Όροι και προϋποθέσεις προγράμματος Praxis Pass (ισχύει από 01/01/2020)

1. Η κάρτα Praxis Pass δεν είναι πιστωτική ή χρεωστική, δεν έχει συνδρομή, ούτε ημερομηνία λήξης. Είναι κάρτα μέλους για τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα προνομίων Praxis Pass της «Εκδόσεις Praxis - Κουκίδης ΕΠΕ» (εφεξής «Εκδόσεις Praxis»).

2. Παραδίδεται άμεσα και δωρεάν σε κάθε πελάτη που επιλέγεται να συμμετάσχει στο πρόγραμμα Praxis Pass, όταν αυτός κάνει κάποια αγορά απευθείας από την «Εκδόσεις Praxis». Η χρήση της περιορίζεται σε αγορές που γίνονται επί τόπου στα γραφεία της «Εκδόσεις Praxis» (Ελασιδών 30, 11854 Αθήνα) και σε παραγγελίες που παραδίδονται σε διευθύνσεις στην Ελλάδα.

3. Η εταιρεία «Εκδόσεις Praxis» επιλέγει ποιός μπορεί να συμμετάσχει στο πρόγραμμα. Επιλέξιμοι είναι πιστοποιημένοι καθηγητές Γερμανικών (απαιτείται αποστολή κάποιου αποδεικτικού επαγγελματικής ιδιότητας, εκτός αν έχει σταλεί στο παρελθόν), ξενόγλωσσα φροντιστήρια και ιδιωτικά σχολεία. Εξαιρούνται βιβλιοπωλεία, εκδοτικοί οίκοι, χονδρέμποροι κ.ο.κ., καθώς επίσης πελάτες λιανικής που δεν είναι καθηγητές Γερμανικών.

4. Κάθε κάρτα Praxis Pass είναι και παραμένει ιδιοκτησία της εκδότριας εταιρίας «Εκδόσεις Praxis».

5. Η κάρτα μέλους είναι προσωπική. Απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο μεταβίβαση της κάρτας. Σε κάθε κάρτα αναγράφεται ένας μοναδικός αριθμός μέλους που αντιστοιχεί σε έναν μοναδικό κάτοχο κάρτας. Αυτός ο αριθμός είναι η ταυτότητα του πελάτη όσον αφορά στο πρόγραμμα Praxis Pass. Κάθε αγορά πρέπει να γίνεται ονομαστικά προκειμένου να συλλέγονται πόντοι.

6. Η κάρτα Praxis Pass εξασφαλίζει προνόμια στους κατόχους της, ανταμείβοντάς τους για την προτίμηση των αγορών τους. Ο κάτοχος αυτής της κάρτας επιτρέπει στην «Εκδόσεις Praxis» να συγκεντρώνει και να διατηρεί τα δεδομένα που φέρει αυτή. Η «Εκδόσεις Praxis» εγγυάται την προστασία των δεδομένων αυτών από οποιαδήποτε πρόσβαση και αθέμιτη επεξεργασία. Ο συμμετέχων στο πρόγραμμα δικαιούται να ανακαλέσει τη συναίνεσή του ή να ζητήσει τη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων του κατόπιν ειδοποίησης προς την «Εκδόσεις Praxis».

7. Κάθε φορά που κάτοχος κάρτας Praxis Pass κάνει αγορές ονομαστικά απευθείας από την «Εκδόσεις Praxis», κερδίζει πόντους. Σε καμία περίπτωση η κάρτα, ο αριθμός των πόντων και το δικαίωμα έκπτωσης δεν μπορούν να επιστραφούν έναντι χρημάτων. Οι πόντοι προκύπτουν από το ακέραιο πληρωτέο ποσό σε ευρώ (1 ευρώ = 1 πόντος) χωρίς να υπολογίζονται δεκαδικοί. Τα έξοδα αποστολής εξαιρούνται από τη συλλογή πόντων. Οι πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν με αντάλλαγμα δωρεάν βιβλία (τα προσφερόμενα βιβλία και οι πόντοι που απαιτούνται αναγράφονται στο www.praxis.gr). Το σύνολο των πόντων κάθε πελάτη αναγράφεται σε κάθε απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο. Για την αποστολή δωρεάν βιβλίων λόγω εξαργύρωσης πόντων Praxis Pass ισχύει η πολιτική της εταιρείας για τα έξοδα αποστολής. Σε περίπτωση που ο παραλήπτης δεν παραλάβει το δέμα και αυτό επιστραφεί, χάνει τους πόντους που αντιστοιχούν στα δωρεάν βιβλία που επέλεξε.

8. Η κάρτα μέλους παρέχει στον κάτοχό της προνόμια για όσο χρονικό διάστημα το πρόγραμμα Praxis Pass βρίσκεται σε ισχύ. Η εταιρία «Εκδόσεις Praxis» διατηρεί κάθε δικαίωμα να μεταβάλει αυτό το χρονικό διάστημα κατά την διακριτική της ευχέρεια. Οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση θα κοινοποιείται στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.praxis.gr. Ο συμμετέχων ουδεμία αξίωση διατηρεί κατά της εταιρίας, εφόσον ήδη με το παρόν αναγνωρίζει ότι πρόκειται για πρόγραμμα προνομίων που παρέχεται από ελευθεριότητα της εταιρίας.

9. Σε περίπτωση απώλειας, κλοπής ή καταστροφής ο κάτοχος οφείλει να ειδοποιήσει την «Εκδόσεις Praxis» ώστε να γίνει αντικατάσταση της κάρτας. Σε αυτήν την περίπτωση το υπόλοιπο των πόντων μηδενίζεται. Ο συμμετέχων στο πρόγραμμα οφείλει να γνωστοποιεί στην εταιρία «Εκδόσεις Praxis», τυχόν αλλαγή στοιχείων επικοινωνίας που έχει δηλώσει. Σε περίπτωση που ο κάτοχος επιθυμεί να τροποποιήσει ή να διαγράψει τα δεδομένα που τον αφορούν ή σε περίπτωση απώλειας της κάρτας του, παρακαλείται να επικοινωνήσει με την «Εκδόσεις Praxis».

10. Η «Εκδόσεις Praxis» διατηρεί κάθε δικαίωμα να τροποποιήσει μονομερώς οποιοδήποτε σημείο των όρων και προϋποθέσεων ή και να τερματίσει το πρόγραμμα Praxis Pass. Ακόμα, διατηρεί το δικαίωμα να καταγγείλει οποτεδήποτε, χωρίς προειδοποίηση ή αιτιολογία, την παρούσα σύμβαση με τον κάτοχο. Για τυχόν αλλαγές στους όρους, ανατρέξτε στο αντίστοιχο τμήμα της ιστοσελίδας μας www.praxis.gr.

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.