Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Γενικά

Εμείς, στις εκδόσεις Praxis, γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει μάθημα Γερμανικών, από την πλευρά του Σχολείου, του Κέντρου Ξένων Γλωσσών, της Καθηγήτριας / του Καθηγητή και της Μαθήτριας / του Μαθητή.

Το πρώτο μας βιβλίο κυκλοφόρησε το 1985 και τα "Γερμανικά Κουκίδης", ο (online, πλέον) πάροχος μαθημάτων Γερμανικής γλώσσας από όπου ξεκινήσαμε, λειτουργεί από το 1979. Όλα αυτά τα χρόνια συσσωρεύουμε γνώση κι εμπειρία γύρω από τη διδασκαλία. Αυτή τη γνώση μοιραζόμαστε μαζί σας μέσω των εκδόσεων και των προσφερόμενων υπηρεσιών μας. 

 

Εάν είστε Καθηγήτρια/Καθηγητής Γερμανικών, εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας και αποκτήστε πρόσβαση σε όλα όσα χρειάζεστε για τα μαθήματά σας.

Με κάθε άνθρωπο που διδάσκει Γερμανικά αναπτύσσουμε μια σχέση δυναμική και αμφίδρομη. Μας ενδιαφέρει η σχέση μεταξύ βιβλίου - καθηγητή/τριας - μαθητή/τριας και είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς να ακούμε τις εμπειρίες σας. Σας προσφέρουμε πάντα ό,τι χρειάζεστε για τα μαθήματά σας με τον καλύτερο τρόπο: άμεσα, εύκολα, οικονομικά, με απόλυτη ειλικρίνεια και πάντα με σκοπό την ικανοποίηση τόσο των μαθητών/τριών όσο και των καθηγητών/τριών, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος του μαθήματος.

Το μόνο που χρειάζεται για να ξεκινήσει η συνεργασία μας  είναι να μας αποστείλετε κάποιο αποδεικτικό για την επαγγελματική σας ιδιότητα (πτυχίο Γερμανικής Φιλολογίας, επάρκεια ή άδεια διδασκαλίας) μαζί με τα στοιχεία σας ή να κάνετε εγγραφή στο praxis.gr επιλέγοντας την ιδιότητα του καθηγητή / της καθηγήτριας στο αντίστοιχο πεδίο. Σε περίπτωση που έχετε ήδη κάνει τη διαδικασία δε χρειάζεται να την επαναλάβετε. Μόλις ελεγχθεί και ενεργοποιηθεί από εμάς ο λογαριασμός σας, θα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας επωφελούμενοι/ες του ειδικού τιμοκαταλόγου για καθηγητές/τριες Γερμανικών, Σχολεία και Κέντρα Ξένων Γλωσσών και θα λάβετε την κάρτα μέλους PraxisPass (ισχύει για Σχολεία, καθηγητές/τριες & ΚΞΓ στην Ελλάδα).

Εκτός από τις εκπτώσεις, ως μέλη των εκδόσεών μας έχετε πρόσβαση σε μια σειρά από προνόμια που θα σας βοηθήσουν να κάνετε πιο αποτελεσματικό και σύγχρονο μάθημα.

  • Καθοδήγηση κατά την επιλογή της κατάλληλης διδακτικής σειράς ή συνδυασμού διδακτικών υλικών για  τα τμήματα σας, με χρήσιμες λύσεις για εσάς και τους μαθητές / τις μαθήτριές σας.
  • Δωρεάν online επιμορφωτικά σεμινάρια, τα οποία αφορούν σε θέματα διδασκαλίας των Γερμανικών, κυκλοφορίες νέων διδακτικών σειρών, εξετάσεις πιστοποίησης κ.α.
  • Υποστήριξη (μέσω τηλεφώνου, e-mail, ή με προσωπική παρουσία) με συμβουλές τακτικής, διδακτικής προσέγγισης, σχεδιασμού μαθήματος και κατανομής της ύλης από έμπειρους συνεργάτες που είναι ενεργοί καθηγητές και αντιλαμβάνονται πλήρως τις δυσκολίες που μπορεί κανείς να συναντήσει με τα βιβλία, τον τεχνικό εξοπλισμό και τους μαθητές / τις μαθήτριες.
  • Δωρεάν εκπαίδευση & άμεση τεχνική υποστήριξη (από κοντά ή μέσω τηλεδιάσκεψης) για το διδακτικό σας προσωπικό γύρω από τις πλατφόρμες E-Books τόσο του Cornelsen όσο και του Praxis, που δίνουν ουσιαστική ψηφιακή διάσταση στο μάθημά σας.
  • Δυνατότητα παροχής προσωποποιημένων σεμιναρίων ειδικού ενδιαφέροντος για το διδακτικό προσωπικό σας, ώστε να καλυφθούν συγκεκριμένες ανάγκες επιμόρφωσης.
  • Ταχύτατη διεκπεραίωση παραγγελιών, με άμεση παράδοση από την ACS Courier (ή με συστημένο δέμα για τις αποστολές εξωτερικού).

Περισσότερα για την κάρτα μέλους Praxis Pass

Περισσότερα για τα δωρεάν σεμινάριά μας

Κάνετε την εγγραφή σας εδώ

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.