Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Prüfungstraining

Prüfungstraining

Απόλυτα ακριβής προετοιμασία εξετάσεων για όλες τις σημαντικές εξετάσεις πιστοποίησης της Γερμανικής γλώσσας, όπως το Goethe-Zertifikat B1, το Goethe Zertifikat B2, το TestDaF κ.ά.

 

 


Τα βιβλία προσφέρουν ασκήσεις, στρατηγικές επίλυσης ασκήσεων και συμβουλές - με τρόπο που ο καθένας να επιλέγει ό,τι χρειάζεται και με ξεκάθαρη δομή. Μια λεπτομερής αξιολόγηση των τμημάτων κάθε εξέτασης βοηθά το μαθητή, να αξιολογήσει το που βρίσκεται και πόση δουλειά έχει μπροστά του. Καθένας από τους τόμους είναι κατάλληλος τόσο για χρήση σε μάθημα όσο και για επεξεργασία από αυτοδίδακτους μαθητές.

Βρέθηκαν 12 αποτέλεσματα

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.