Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Σχετικά με εμάς

Οι Εκδόσεις Praxis είναι ένας εκδοτικός οίκος αποκλειστικά προσανατολισμένος σε βιβλία που αφορούν τα Γερμανικά ως ξένη γλώσσα. Ιδρύθηκε το 1985 στην Αθήνα από τον Σπύρο Κουκίδη, καθηγητή Γερμανικών και συγγραφέα.

36χρόνια

Με εμπειρία άνω των 35 ετών στο χώρο, γνωρίζουμε σε βάθος την αγορά και τις ανάγκες αφενός των επαγγελματιών της γερμανικής γλώσσας και αφετέρου των μαθητευόμενων αυτής.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η εξυπηρέτηση αυτών των αναγκών, προσφέροντας φιλικά προς το χρήστη, καινοτόμα βιβλία, γραμμένα και επιμελημένα από εξειδικευμένους συγγραφείς/συντάκτες. Τα βιβλία αυτά προσανατολίζονται στη σωστή εκμάθηση της γλώσσας και στην επιτυχία στις διάφορες εξετάσεις (από το A1 ως το C2), καθώς επίσης στην ικανοποίηση της ζήτησης για πολυποίκιλο συνοδευτικό υλικό.

Πηγή έμπνευσης, αλλά και ‘εργαστήριο’ έρευνας και ανάπτυξης είναι το Κέντρο Γερμανικής Γλώσσας "Γερμανικά Κουκίδης" στο κέντρο της Αθήνας στο όποιο διδάσκεται κατ’ αποκλειστικότητα η γερμανική γλώσσα από το 1979, καθώς και μεγάλα ιδιωτικά σχολεία και εκπαιδευτήρια με τα οποία υπάρχει στενή συνεργασία.

Από το 2012 οι εκδόσεις μας είναι σταθερά διαθέσιμες σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, τόσο στα βιβλιοπωλεία όσο και στα online bookstores.

To 2018 συνάψαμε συνεργασία με την εταιρεία Stanley Publishing η οποία πλέον διακινεί και εκπροσωπεί τα βιβλία μας στην αγορά της Ισπανίας.

To 2019 έφερε μια νέα αποκλειστική συνεργασία, αυτή τη φορά για την αγορά της Τουρκίας, με την εταιρεία DaF Welt.

Από τις εκδόσεις Praxis μπορεί κάποιος να έχει σταθερής εξαιρετικής ποιότητας βιβλία και συνοδευτικό υλικό, υπηρεσίες σωστής και υπεύθυνης ενημέρωσης σχετικά με κάθε τι σχετικό με τον κλάδο των Γερμανικών ως ξένη γλώσσα, και κορυφαία εξυπηρέτηση.

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.