Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Cornelsen

Orientierungskurs (Έκδοση 2017)

Κωδικός Προϊόντος
3099009
ISBN
978-3-06-520959-5
  • Σελίδες: 132
  • Συγγραφέας: Joachim Schote
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Επίπεδο: A2, B1
  • Δωρεάν Audio: NAI
  • Τύπος: Χώρα και πολιτισμός
  • Εκδότης: Cornelsen
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή
Downloads

Το περιεχόμενο του βιβλίου αυτού είναι εναρμονισμένο με το ανανεωμένο (πλέον διαρκεί 100 ώρες) Κρατικό Πρόγραμμα Προσανατολισμού της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας για τη Μετανάστευση (BAMF) και την Ένταξη, και ασχολείται από πολλαπλές σκοπιές με τρία θέματα:

• Πολιτικά συστήματα της Γερμανίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης
• Βασικές πληροφορίες για τη νεότερη Γερμανική ιστορία
• Aνθρωπος και πολιτισμικά θεμέλια της Γερμανικής κοινωνίας

Οι βασικές γνώσεις που μεταδίδονται από το βιβλίο στοχεύουν στο να κάνουν πιο κατανοητά το πολιτικό και κοινωνικό σύστημα της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, την εξέλιξη της ιστορίας από την εποχή του εθνικοσοσιαλισμού, καθώς και την καθημερινή ζωή στη Γερμανία. Τα θέματα και τα κείμενα είναι προσανατολισμένα στα ενδιαφέροντα των μαθητών και πάντα κρατούν μια επαφή με την καθημερινότητά τους. Τα ξεκάθαρα οργανωμένα κεφάλαια με πολλαπλή τυπολογία ασκήσεων δίνουν στο μαθητή τη δυνατότητα να βελτιώσει τις ικανότητές του βήμα-βήμα. Το υλικό χρειάζεται συνολικά 100 διδακτικές ώρες για την πλήρη επεξεργασία του.Öffnen Sie die Website „Cornelsen Webcodes“. Dort geben Sie die ISBN-Nr. Ihres Cornelsen-Titels ein und Sie sehen dann die verfügbaren Materialien zum Titel, die Sie auch gleich kostenlos herunterladen können.

 

Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα "Cornelsen Webcodes". Εκεί εισάγετε τον αριθμό ISBN οπουδήποτε τίτλου των εκδόσεων Cornelsen και θα δείτε ποια συμπληρωματικά υλικά είναι διαθέσιμα, και μπορείτε να τα κατεβάσετε αμέσως δωρεάν.

14.99 €
13,49 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.