Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Panorama

Panorama

To "Panorama" είναι μια ιδιαίτερα φιλική προς το χρήστη σειρά για αρχάριους ενήλικες, την οποία κανείς μπορεί να χρησιμοποιήσει σε σχεδόν οποιονδήποτε τύπο μαθήματος.

Ηλικία: από 16
Χρονική απαίτηση: περίπου 90 διδ. ώρες ανά τόμο
Λύσεις: στο Βιβλίο καθηγητή
Όγκος: A1 168 σελ. / 16 ενότητες. - A2 & B1 184 σελ. / 16 ενότητες
Λοιπά: ψηφιακό βιβλίο στο mein.cornelsen.de, όλο το πρόσθετο υλικό δωρεάν στο PagePlayer App

Όπως μαρτυράει το όνομα, το "Panorama" είναι μια σειρά που δίνει μια πολύ ολοκληρωμένη εικόνα της ζωής στις γερμανόφωνες χώρες και προκαλεί το μαθητή να κάνει διαπολιτισμικές συγκρίσεις. Χάρη στην απλή του λογική και την προσεκτική πρόοδο της ύλης, είναι κατάλληλο και για λίγο νεότερους μαθητές. Σε όλα τα σημεία χρησιμοποιούνται κατά το δυνατό αυθεντικά υλικά για την εξάσκηση όλων των γλωσσικών ικανοτήτων. Ιδιαίτερο βάρος δίνεται στην αυτοματοποίηση της προφορικής ικανότητας μέσα από εντατική εξάσκηση με διαλόγους. Παράλληλα ενισχύεται η οπτικοακουστική κατανόηση μέσα από την ολοκληρωμένη ενσωμάτωση των αποσπασμάτων βίντεο στο Βιβλίο μαθητή. Λεξιλογικές ομάδες παρουσιάζονται με τη μορφή εικονογραφημένου λεξικού, και το λεξιλόγιο προσφέρεται για εκμάθηση πάντα σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

Το "Panorama" συνδυάζει σύγχρονες διδακτικές πρακτικές με τα πλεονεκτήματα της χρήσης πολυμέσων και ψηφιακών μέσων και έτσι ενισχύει την πολυκάναλη, την προσανατολισμένη στην ενεργητική γλωσσική χρήση, εκμάθηση των Γερμανικών. Με τη βοήθεια στοιχείων επαυξημένης πραγματικότητας (= ενσωμάτωση ψηφιακών υλικών στον πραγματικό κόσμο) ανοίγεται μια νέα διάσταση στο μάθημα: πολυμεσικά διδακτικά υλικά (π.χ. βίντεο φωνητικής, οπτικοποιημένοι κανόνες γραμματικής, ασκήσεις λεξιλογίου και εικονογραφημένες πληροφορίες για τη χώρα και το λαό με ερωτήσεις κατανόησης) μπορούν να ζωντανέψουν ανά πάσα στιγμή από τις σελίδες του Βιβλίου μαθητή μέσω ενός τάμπλετ ή ενός κινητού τηλεφώνου με τη βοήθεια της δωρεάν εφαρμογής. Αυτά τα περιεχόμενα είναι ειδικά σχεδιασμένα για αυτή τη χρήση και είναι προσβάσιμα μόνο μέσω της επαυξημένης πραγματικότητας, δεν πρόκειται για αναμάσημα ήδη υπαρχόντων περιεχομένων.

Τέλος, το "Panorama" διευκολύνει ιδιαίτερα τη δουλειά του διδάσκοντος, από τη μια με την προσφορά του Βιβλίου καθηγητή το οποίο είναι εξαιρετικά βοηθητικό και από την άλλη μέσω του λογισμικού "Unterrichtsmanager" και της πλατφόρμας "scook", προσφέροντας έτσι μια ολοκληρωμένη εμπειρία ψηφιακού μαθήματος.

 

Για τα βιβλία της σειράς είναι δωρεάν διαθέσιμο όλο το συνοδευτικό υλικό μέσω της εφαρμογής PagePlayer για Android και iOS.

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.