Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Pluspunkt Deutsch - Leben in Deutschland

9783061205560_COVER2D_4C

Pluspunkt Deutsch LiD A2: Arbeitsbuch

Κωδικός Προϊόντος
3003005
ISBN
978-3-06-120556-0
  • Σελίδες: 224
  • Συγγραφέας: Friederike Jin, Joachim Schote
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Επίπεδο: A2
  • Δωρεάν Audio: NAI
  • Τύπος: Διδακτική σειρά
  • Εκδότης: Cornelsen
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή
Downloads

Τα Βιβλία ασκήσεων της σειράς "Pluspunkt Deutsch – Leben in Deutschland" περιέχουν μεγάλη ποικιλία ασκήσεων, προσφέροντας μάλιστα και ειδικές ασκήσεις για διαφοροποιημένη διδασκαλία εντός ενός τμήματος. Στις σελίδες "Deutsch plus" γίνεται επανάληψη των όσων έχουν διδαχθεί και επιπλέον εξάσκηση τιης ακουστικής κατανόησης και της κατανόησης κειμένου. Το λεξιλόγιο κάθε κεφαλαίου καθώς και ανάλογες στοχευμένες ασκήσεις βρίσκει κανείς στις τελευταίες σελίδες του κεφαλαίου.

Το εικονογραφημένο λεξικό στο τέλος κάθε κεφαλαίου βοηθά στην εικονική αποτύπωση νέων λέξεων και φράσεων, καθώς και στην επανάληψη και εδραίωση σημαντικών λεξιλογικών πεδίων.

Σε τέσσερις "Σταθμούς" δίδεται η δυνατότητα στους μαθητές να εξακριβώσουν οι ίδιοι το γλωσσικό τους επίπεδο. Στο παράρτημα, στο τέλος του βιβλίου, περιέχεται η σύνοψη της γραμματικής και τα απομαγνητοφωνημένα ακουστικά κείμενα.

 

Όλο το συνοδευτικό υλικό είναι δωρεάν διαθέσιμο μέσω της εφαρμογής PagePlayer για Android και iOS.

video pageplayer app

 Öffnen Sie die Website „Cornelsen Webcodes“. Dort geben Sie die ISBN-Nr. Ihres Cornelsen-Titels ein und Sie sehen dann die verfügbaren Materialien zum Titel, die Sie auch gleich kostenlos herunterladen können.

 

Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα "Cornelsen Webcodes". Εκεί εισάγετε τον αριθμό ISBN οπουδήποτε τίτλου των εκδόσεων Cornelsen και θα δείτε ποια συμπληρωματικά υλικά είναι διαθέσιμα, και μπορείτε να τα κατεβάσετε αμέσως δωρεάν.

19.90 €
17,91 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.