Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Pluspunkte Beruf

Erfolgreich in Gastronomie und Hotellerie: Kursbuch mit Audio-CD

Κωδικός Προϊόντος
3071013
ISBN
978-3-06-020378-9
  • Σελίδες: 88
  • Συγγραφέας: Kathleen Born, Sophia Burghardt, Nora Kupfer, Cornelia Lehmann, Andreas Müller, Nadja Wilsdorf
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Επίπεδο: A2, B1
  • Δωρεάν Audio: NAI
  • Τύπος: Γερμανικά και εργασία
  • Επάγγελμα: Τουρισμός, Τουρισμός
  • Εκδότης: Cornelsen
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή
Downloads

Το βιβλίο απευθύνεται στις ανάγκες των απασχολούμενων σε επιχειρήσεις εστίασης και διαμονής. Δίδεται ιδιαίτερη προσοχή τόσο στην προσηλωμένη στο στόχο γραπτή και προφορική επικοινωνία όσο και στην μετάδοση του απαραίτητου ειδικού λεξιλογίου.Öffnen Sie die Website „Cornelsen Webcodes“. Dort geben Sie die ISBN-Nr. Ihres Cornelsen-Titels ein und Sie sehen dann die verfügbaren Materialien zum Titel, die Sie auch gleich kostenlos herunterladen können.

 

Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα "Cornelsen Webcodes". Εκεί εισάγετε τον αριθμό ISBN οπουδήποτε τίτλου των εκδόσεων Cornelsen και θα δείτε ποια συμπληρωματικά υλικά είναι διαθέσιμα, και μπορείτε να τα κατεβάσετε αμέσως δωρεάν.

22.90 €
20,61 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.