Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

prima plus

prima plus A1.1: Schülerbuch

Κωδικός Προϊόντος
3006001
ISBN
978-3-06-120632-1
  • Σελίδες: 80
  • Συγγραφέας: Friederike Jin, Lutz Rohrmann, Milena Zbrankova
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Επίπεδο: A1
  • Δωρεάν Audio: NAI
  • Τύπος: Διδακτική σειρά
  • Εκδότης: Cornelsen
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή
Downloads

Καθένα από τα Βιβλία Μαθητή A1.1, A1.2, A2.1 και A2.2 περιλαμβάνει επτά ενότητες με οκτώ σελίδες έκαστη.

Μια εισαγωγική σελίδα γεμάτη εικόνες χρησιμεύει, με τις πρώτες ασκήσεις του κεφαλαίου, ως εισαγωγή στο θέμα της ενότητας. Ακολουθούν έξι σελίδες με κείμενα, διαλόγους, δραστηριότητες και ασκήσεις για την ανάπτυξη των ικανοτήτων της ακουστικής κατανόησης, της κατανόησης κειμένου, της γραπτής και προφορικής έκφρασης.Στα Βιβλία Μαθητή A1.1, A1.2, A2.1 και A2.2 βρίσκεται στο τέλος κάθε ενότητας η σελίδα „Das kannst du“ (= αυτά ξέρεις; όπου συνοψίζονται τα όσα νέα διδάχθηκαν στο κεφάλαιο.

Μεταξύ των ενοτήτων βρίσκονται μία „Kleine Pause“ και μία „Große Pause“ (= μικρό και μεγάλο διάλειμμα). Σε αυτές τις σελίδες γίνεται επανάληψη των ως εκείνο το σημείο διδαχθέντων. Και τα δύο "διαλείμματα" περιέχουν όμως και κάποια πρώτα λογοτεχνικά κείμενα, καθώς και προτάσεις για ασκήσεις με τα αποσπάσματα βίντεο της σειράς. Πιστή στη λογική του Ευρωπαϊκού Portfolio για τις Γλώσσες, η σειρά "prima plus" δίνει αμέτρητες ευκαιρίες στους μαθητές να μιλήσουν για τον εαυτό τους και τις εμπειρίες τους.

Σημεία προσοχής για το κτίσιμο γλωσσικών ικανοτήτων:

• Τα πορτοκαλί πλαίσια „Denk nach“ (= σκέψου) βοηθούν τους μαθητές να αναγνωρίζουν μόνοι τους γλωσσικές δομές, και να τις μαθαίνουν. Η γραμματική παρουσιάζεται κατά κανόνα μέσα από κατάλληλα κείμενα πολλών ειδών, τα οποία εγείρουν το συναισθηματικό και πνευματικό ενδιαφέρον των εφήβων.
• Η προφορά εξασκείται με ιδιαίτερη σημασία σε κάθε ενότητα. Έτσι οι μαθητές αποκτούν από νωρίς μια διαίσθηση για τη ρυθμικότητα και τον τονισμό της Γερμανικής γλώσσας.
• Η ολοκληρωμένη επεξεργασία του λεξιλογίου οδηγεί γρήγορα σε σημαντική ευχέρεια έκφρασης.
• Δραστηριότητες οι οποίες είναι χαρακτηρισμένες με τη λέξη „TIPP“ βοηθούν τους έφηβους μαθητές να ανακαλύψουν, ποιες τεχνικές μάθησης είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές για τον καθένα.Glossar (DE-GR) A1.1

 

Öffnen Sie die Website „Cornelsen Webcodes“. Dort geben Sie die ISBN-Nr. Ihres Cornelsen-Titels ein und Sie sehen dann die verfügbaren Materialien zum Titel, die Sie auch gleich kostenlos herunterladen können.

 

Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα "Cornelsen Webcodes". Εκεί εισάγετε τον αριθμό ISBN οπουδήποτε τίτλου των εκδόσεων Cornelsen και θα δείτε ποια συμπληρωματικά υλικά είναι διαθέσιμα, και μπορείτε να τα κατεβάσετε αμέσως δωρεάν.

17.90 €
16,11 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.