Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

prima plus

9783060215256_COVER2D_4C

prima plus A2: Testheft mit Audio-CD

Κωδικός Προϊόντος
3006025
ISBN
978-3-06-021525-6
  • Σελίδες: 72
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Επίπεδο: A2
  • Δωρεάν Audio: NAI
  • Τύπος: Διδακτική σειρά, Εξετάσεις
  • Εκδότης: Cornelsen
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή

Το Βιβλίο Τεστ βοηθά στο να παρακολουθούμε την πρόοδο των μαθητών, να μετράμε με αντικειμενικότητα τις επιδόσεις τους και να τους κρίνουμε. Ταυτόχρονα βοηθούν στο να δομηθεί ένα πιο πλούσιο μάθημα, ενισχύοντας τους μαθητές κατά την εκμάθηση της γλώσσας. Το Βιβλίο Τεστ προσφέρει διαφορετικές τυπολογίες τεστ: τα τεστ κάθε ενότητας είναι αυστηρά περιορισμένα ως προς το περιεχόμενο της εκάστοτε ενότητας. Τα ενδιάμεσα τεστ αφορούν περισσότερες ενότητες και έχουν ως επίκεντρο το λεξιλόγιο και τις γλωσσικές δεξιότητες. Τα καταληκτικά τεστ αφορούν ολόκληρο το Βιβλίο Μαθητή και ελέγχουν συνολικά την πρόοδο σε βάθος χρόνου.21.98 €
19,79 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.