Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

studio [express]

studio [express]

Το ιδανικό εγχειρίδιο "υψηλών ταχυτήτων" για ενήλικες μαθητές υψηλής μόρφωσης. Το πολύ όμορφο layout και η πλήρης ενσωμάτωση της ψηφιακής τεχνολογίας είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.

Ηλικία: από 16
Χρονική απαίτηση: 180-240 διδ. ώρες μέχρι το τέλος του B1
Λύσεις: online
Όγκος Α1-Β1: 300 σελ. / 34 ενότητες
Λοιπά: ψηφιακό βιβλίο στο mein.cornelsen.de

Όταν ο στόχος είναι σαφής και η ταχύτητα επίτευξής του έχει ιδιαίτερη σημασία, το κατάλληλο διδακτικό εγχειρίδιο ονομάζεται "studio [express]" και αποτελεί την εξέλιξη των παγκοσμίως επιτυχημένων "studio d" και "studio [21]". Με το "studio [express]" σάς προσφέρουμε ένα βιβλίο για ταχύρρυθμα και υπερταχύρρυθμα τμήματα, το οποίο απευθύνεται σε δυνατούς ενήλικες μαθητές και το οποίο προσφέρεται για γρήγορη, αποτελεσματική και ευέλικτη μάθηση των Γερμανικών, συνδυάζοντας το μάθημα στην τάξη με τη μάθηση καθ' οδόν ή οπουδήποτε εκτός τάξης.

Η πρωτοπορία του „studio [express]“ είναι μοναδική:

• Το ότι είναι "συμπαγές" δε σημαίνει ότι πρέπει να είναι δυσάρεστα «φορτωμένο» - οι σελίδες είναι πολύ «ευρύχωρες» και το layout πολύ μοντέρνο και ξεκούραστο, αποτελώντας τη βάση για απολαυστικό και αποτελεσματικό μάθημα.
• Η "ψηφιακή αυτοδιδασκαλία" αποτελεί στο studio [express] βασικό κομμάτι του συνόλου.
• Η "προσωποποιημένη διδασκαλία" επιτυγχάνεται με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας
• Η "διαδραστικότητα" δε μπορεί πλέον να αποτελεί μια εναλλακτική μορφή για κατά τα άλλα ήδη υπάρχον περιεχόμενο - οι διαδραστικές ασκήσεις δεν υπάρχουν πουθενά μέσα στο βιβλίο.

Για το μάθημα μέσα στην τάξη, το „studio [express]“ περιλαμβάνει ενότητες σύμφωνα με τη δοκιμασμένη και αγαπημένη μέθοδο του„studio [21]“:

• Θεματολογία από την καθημερινότητα, τις σπουδές και την εργασία
• Συστηματική παροχή λεξιλογίου και εξάσκηση στους λεξιλογικούς συνδυασμούς
• Στοχοπροσηλωμένη μάθηση και ενεργητική κατάκτηση της γλώσσας
• Ασκήσεις με ρεαλιστικό περιεχόμενο από την γερμανόφωνη καθημερινότητα
• Στοιχεία για τη χώρα και τους ανθρώπους (Γερμανία-Αυστρία-Ελβετία) με διαπολιτισμική οπτική
• Καθόλου χάσιμο χρόνου: οι σελίδες του Βιβλίου μαθητή και του Βιβλίου ασκήσεων εστιάζουνι στα απολύτως απαραίτητα

Για αυτόνομη και καθ' οδόν μάθηση, το „studio [express]“ προσφέρει μια μεγάλη συλλογή διαδραστικών ασκήσεων. Αυτές οι διαδραστικές ιντερνετικές ασκήσεις είναι πολύ σημαντικό δομικό συστατικό του „studio [express]“. Έτσι μπορούν οι μαθητές να εξασκηθούν στα Γερμανικά από οποιαδήποτε συσκευή θέλουν, όποτε και όπου το επιθυμήσουν. Αυτό ανταποκρίνεται πλήρων στην "φορητότητα" των σημερινών νέων ανθρώπων: ένα εντατικό, ευέλικτο διδακτικό εγχειρίδιο, το οποίο φέρνει το μαθητή στο δρόμο για την εξέταση B1 του Goethe-Institut.

 

Αυτές οι (ανά ενότητα περίπου 30) πρόσθετες διαδραστικές ασκήσεις συνοδεύουν τους μαθητές σε όλες τις φάσεις της μάθησης. Μετά την φυσική παρουσία τους στο μάθημα οι μαθητές βοηθιούνται στο να κάνουν μέσω αυτών εντατική εξάσκηση, εμπέδωση και εμβάθυνση των όσων ειπώθηκαν στο μάθημα, τόσο στο σπίτι όσο και καθ' οδόν - και μάλιστα διαμορφώνουν οι ίδιοι το τι θα επεξεργαστούν και πότε. Η συστηματική ομαδοποίηση των ασκήσεων βάσει μαθησιακών στόχων δίνει τη δυνατότητα στο μαθητή να εξασκηθεί πολύ στοχευμένα πάνω στις αδυναμίες του. Τα ιδιαίτερης θεματικής ποικιλίας πρόσθετα κείμενα καλύπτουν ένα όσο το δυνατό μεγαλύτερο φάσμα προσωπικών ενδιαφερόντων και γλωσσικών σημείων βαρύτητας. Και τέλος, το "πακέτο τεστ" για το τέλος κάθε ενότητας δίνει τη δυνατότητα να δει ο κάθε μαθητής χειροπιαστά ποια ήταν η πρόοδός του στο τέλος αυτής.

Μετά από το πολύ 300 ώρες μαθήματος φυσικής παρουσίας (η δική μας εμπειρία δείχνει ότι απαιτούνται στην πραγματικότητα 180 με 240 διδακτικές ώρες), το „studio [express]“ οδηγεί στην ταχεία ολοκλήρωση του επιπέδου Β1 του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου για τις Γλώσσες.

Το „studio [express]“ είναι διαθέσιμο τόσο ως ενιαίος τόμος Α1-Β1 (με χωριστό βιβλίο ασκήσεων), όσο και ως επί μέρους τόμοι Α1, Α2 και Β1 (με ενσωματωμένο βιβλίο ασκήσεων).

Βρέθηκαν 5 αποτέλεσματα

A1

studio [express] A1-B1: Kursbuch

studio [express]
ISBN 978-3-06-549970-5
Περισσότερα

studio [express] A1-B1: Übungsbuch

studio [express]
ISBN 978-3-06-549950-7
Περισσότερα
A2

studio [express] A1-B1: Kursbuch

studio [express]
ISBN 978-3-06-549970-5
Περισσότερα

studio [express] A1-B1: Übungsbuch

studio [express]
ISBN 978-3-06-549950-7
Περισσότερα
B1

studio [express] A1-B1: Kursbuch

studio [express]
ISBN 978-3-06-549970-5
Περισσότερα

studio [express] A1-B1: Übungsbuch

studio [express]
ISBN 978-3-06-549950-7
Περισσότερα

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.