Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

ABC Detektive

ABC Detektive

Κωδικός Προϊόντος
100705
ISBN
978-960-8261-78-5
  • Σελίδες: 226
  • Συγγραφέας: Edith Klettenheimer, Maria Schmidt, Karin Vavatzanidis
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Επίπεδο: A1
  • Εκδότης: Praxis
  • Δωρεάν Audio: NAI
  • Τύπος: Διδακτική σειρά
  • E-Book:

    Verfügbar / Διαθέσιμο

Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή
Downloads

Οι "ABC Detektive" (οι "Ντετέκτιβ της Αλφαβήτα") είναι οι ήρωες ενός ζωηρού εγχειριδίου γραφής και ανάγνωσης για νεαρούς μαθητές Γερμανικών (6-10 ετών). Μια συναρπαστική συνεχιζόμενη ιστορία (οι "ABC Detektive" παρακολουθούν έναν λαθρέμπορο ζώων) ξετυλίγεται σαν κουβάρι μέσα από καθένα από τα δέκα κεφάλαια του βιβλίου.

Οι ικανότητες της γραφής, της ανάγνωσης, της ακοής και της ομιλίας υποστηρίζονται και ενισχύονται διασκεδαστικά και δημιουργικά μέσα από τη χρήση εικόνων. Κάθε κεφάλαιο επικεντρώνεται σε συγκεκριμένους ήχους/φθόγγους μέσα από μία λογική πρόοδο. Βασικές γνώσεις γραμματικής (το οριστικό άρθρο, ο σχηματισμός του πληθυντικού, ο ενεστώτας, η αιτιατική, η κύρια και η ερωτηματική πρόταση) διδάσκονται παράπλευρα. Το λεξιλόγιο απευθύνεται στον εμπειρικό κόσμο των μαθητών στις πρώτες τάξεις του σχολείου. 

Όλα τα ακουστικά μέρη, καθώς και τα τραγούδια (ακόμα και σε έκδοση καραόκε!; βρίσκονται σε ένα MP3-CD στο πίσω μέρος του βιβλίου. Το βιβλίο καθηγητή, το τετράδιο ασκήσεων του μαθητή και λοιπά βοηθητικά υλικά είναι δωρεάν διαθέσιμα για download.28.89 €
26,00 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.