Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Wie du deine Deutschprüfung bestehst – und deine Flügel behältst

Wie du deine Deutschprüfung bestehst – und deine Flügel behältst

Κωδικός Προϊόντος
014500
ISBN
978-618-5612-18-4
  • Σελίδες: 160
  • Συγγραφέας: Marija Dobrovolska
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Επίπεδο: B1, B2, C1, C2
  • Τύπος: Εξετάσεις
  • Εκδότης: Praxis
  • E-Book:

    Verfügbar / Διαθέσιμο

Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή

Δοτική και αιτιατική, Konjunktiv II και παθητική φωνή, λεξιλόγιο και ακουστική κατανόηση - όλα αυτά είναι σημαντικά θέματα, αλλά αλλά κανένα από αυτά δεν είναι πιο σημαντικό από τον επιμέρους στόχο που κάθε μαθητής και κάθε μαθήτρια της γερμανικής γλώσσας έχει στο μυαλό του/της.

Κάποιοι/ες μαθαίνουν γερμανικά για τις σπουδές τους, άλλοι/ες για την εργασία τους, και ορισμένοι/ες επιθυμούν ένα καλύτερο μέλλον για τον εαυτό τους ή και για τα παιδιά τους και γι' αυτό μετακομίζουν στη Γερμανία, την Αυστρία ή την Ελβετία.

Ο μεγάλος στόχος δεν μπορεί να είναι ποτέ μόνο το να περάσει κανείς τις εξετάσεις για τα γερμανικά. Αυτό είναι μόνο ένα μικρό βήμα στην συνολική πορεία. Με αυτό το βιβλίο, θέλω να ενθαρρύνω όλους/ες όσους/ες το διαβάσουν, να έχουν πάντα κατά νου τον μεγάλο τους στόχο. Αυτά είναι τα φτερά σας. Με τα φτερά σας μπορείτε να πάτε όπου θέλετε.

 

--------------------------------------

Η Marija Dobrovolska είναι έμπειρη καθηγήτρια Γερμανικών, μακρόχρονη εξετάστρια και επιτυχημένη Coach. Διευθύνει το "Deutsch mit Marija", ένα διαδικτυακό σχολείο εκμάθησης της γερμανικής ως ξένης γλώσσας που ειδικεύεται στη διαισθητική εκμάθηση. Το 2016 ξεκίνησε το ομώνυμο κανάλι της στο YouTube, το οποίο είναι πλέον πολύ δημοφιλές και έχει περίπου 300.000 συνδρομητές. Με τη βοήθεια περισσότερων από 800 βίντεο, και μέσω Facebook, Instagram, TikTok κ.λπ., η Marija έχει απαντήσει σε αμέτρητες ερωτήσεις σχετικά με τις εξετάσεις, την εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας γενικά και άλλα σημαντικά θέματα για χιλιάδες ανθρώπους που την παρακολουθούν τα τελευταία χρόνια.14.99 €
13,49 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.