Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

UNI-Reihe

9789607142573

Der semiotische Rhombus

Κωδικός Προϊόντος
140200
ISBN
978-960-7142-57-3
  • Σελίδες: 169
  • Συγγραφέας: Friederike Batsalia
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Επίπεδο: C2
  • Τύπος: Πανεπιστήμιο
  • Εκδότης: Praxis
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή

Τη γλώσσα (ως ένα μέσο με το οποίο κάποιος μεταφέρει πληροφορίες για διάφορα πράγματα σε κάποιον άλλο) μπορούμε να την αντιληφθούμε ως ένα σύστημα στο οποίο οι μεταβλητές «ομιλητής» και «ακροατής», καθώς και «ιδέα» και «προφορικός λόγος» είναι εκ διαμέτρου αντίθετες, σα να βρίσκονται στις τέσσερις γωνίες ενός ρόμβου. Η σχέση των τεσσάρων αυτών στοιχείων του σημειολογικού ρόμβου έχει ως εξής: Αφετηρία είναι μια διακριτή ιδέα που έχει ο ομιλητής στο μυαλό του και τη μεταφέρει σε προφορικό λόγο. Ο ακροατής με τη σειρά του μετατρέπει το λόγο πάλι στην αρχική ιδέα αντιλαμβανόμενος το νόημα αυτού που ακούει.22.10 €
19,89 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.