Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Werkstatt (B1, B2, C1)

Werkstatt C1: Lehr- & Arbeitsbuch

Κωδικός Προϊόντος
0104801
ISBN
978-618-5612-20-7
 • Σελίδες: 312
 • Συγγραφέας: Spiros Koukidis, Jorina Grünewald, Melanie Liaropoulou, Georgina Lymperopoulou
 • Γλώσσες: Γερμανικά
 • Λύσεις: Lehrerausgabe (ISBN 978-618-5612-21-4)
 • Επίπεδο: C1
 • Εκδότης: Praxis
 • Τύπος: Διδακτική σειρά, Εξετάσεις
 • Εξέταση: Goethe
 • E-Book:

  Verfügbar / Διαθέσιμο

Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή
Downloads
Downloads nur für LehrerInnen

Στο "Werkstatt C1" επιλέξαμε να ενσωματώσουμε το Βιβλίο του μαθητή και το Βιβλίο ασκήσεων σε έναν τόμο.

Το κομμάτι του Βιβλίου μαθητή εξοικειώνει το μαθητή με τη νέα – από το 2024 – μορφή της τμηματικής εξέτασης, διδάσκει τις βέλτιστες στρατηγικές επίλυσης όλων των ασκήσεων και τον προετοιμάζει – σε συνολικά δέκα πλήρη τεστ – για την εξέταση.

Τα επιλεγμένα κείμενα και θέματα και των τεσσάρων Module της εξέτασης καλύπτουν πλήρως την επίσημη θεματολογία του επιπέδου C1. Μια ματιά στην επισκόπηση θεμάτων το καθιστά ξεκάθαρο. Το λεξιλόγιο που χρησιμοποιείται στα κείμενα και τις ασκήσεις έχει επιλεγεί με πολύ σχολαστικό τρόπο, βασίζεται στην περιγραφή των εξετάσεων και συμβαδίζει με το ενδεδειγμένο λεξιλόγιο της βαθμίδας C1.

Τα κείμενα (γραπτά και ακουστικά) του Βιβλίου του μαθητή επαναχρησιμοποιούνται στο Βιβλίο των ασκήσεων για την κάλυψη της διδακτέας ύλης του επιπέδου. Έτσι, όχι μόνο εξοικονομείται χρόνος, αλλά οι μαθητές έρχονται αντιμέτωποι με τα ίδια θέματα και το ίδιο λεξιλόγιο επαναλαμβανόμενες φορές, ούτως ώστε να εμπεδώσουν σε βάθος την ύλη του επιπέδου C1. Δίνεται ιδιαίτερο βάρος στο λεξιλόγιο, που αποτελεί και το κεντρικό ζητούμενο στο επίπεδο αυτό, και στη γραμματική γίνονται πολύ συγκεκριμένες και προσεκτικά επιλεγμένες επαναλήψεις. Ακόμα, στις σελίδες του Βιβλίου ασκήσεων περιλαμβάνεται χρήσιμο υποστηρικτικό γλωσσικό υλικό (λεξιλόγιο και εκφράσεις) για τα Module SCHREIBEN και SPRECHEN, ως μια μικρή βοήθεια για όποιον/α χρειάζεται μια υποστήριξη κατά την επεξεργασία των εκάστοτε θεμάτων.

Εν ολίγοις: ο συνδυασμός Βιβλίου του μαθητή και Βιβλίου των ασκήσεων καλύπτει την εργασία που πρέπει να γίνει σε οποιοδήποτε τμήμα C1, συμπεριλαμβανομένης της προετοιμασίας εξετάσεων, και μάλιστα εν ολοκλήρω. Έτσι καθίσταται περιττός ο παραδοσιακός συνδυασμός Βασικού βιβλίου και επιπλέον Προετοιμασίας εξετάσεων.

Οι λύσεις όλων των ασκήσεων, τόσο του Βιβλίου του μαθητή όσο και του Βιβλίου ασκήσεων, περιλαμβάνονται στην Έκδοση καθηγητή.

 Bitte registrieren Sie sich als LehrerIn und loggen Sie sich ein, um Zugang zu den folgenden Materialien zu haben.

- Leitfaden für den Unterricht

- Transkriptionen mit Lösungen

- Musterarbeiten Schreiben

- Musterarbeiten Sprechen

Das alles finden Sie hier.

39.90 €
35,91 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.