Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Das Leben

Das Leben

To "Das Leben" είναι μια διδακτική σειρά για αρχάριους ενήλικες με έντονη ψηφιακή διάσταση και βασίζεται στο νέο (2019) Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς (GER), προωθώντας τη διαμεσολάβηση, την πολυγλωσσία και τις διαπολιτισμικές δεξιότητες.

Ηλικία: από 16
Χρονική απαίτηση: περίπου 120 διδ. ώρες ανά τόμο
Λύσεις: στο Βιβλίο καθηγητή
Όγκος A1: 292 σελ. / 16 ενότητες
Όγκος A2: 324 σελ. / 16 ενότητες
Όγκος B1: 312 σελ. / 12 ενότητες
Λοιπά: ψηφιακό βιβλίο στο mein.cornelsen.de, όλο το πρόσθετο υλικό δωρεάν στο PagePlayer App

Ο αυτονόητος τρόπος να μάθει κανείς γερμανικά
Η νέα διδακτική σειρά για αρχάριους "Das Leben" απευθύνεται σε ενήλικες χωρίς προηγούμενες γνώσεις. Οδηγεί από το μηδέν στο επίπεδο Β1.

Το "Das Leben" αλληλοσυνδέει το έντυπο Kurs- und Übungsbuch με τα προσφερόμενα συνοδευτικά υλικά μέσω της εφαρμογής PagePlayer και έτσι επιτρέπει την διαισθητική υβριδική διδασκαλία. Οι σύγχρονες, καλά μελετημένες διδακτικές προσεγγίσεις και ο υψηλός βαθμός συνάφειας με τη γερμανόφωνη πραγματικότητα οδηγούν τους μαθητές να μιλήσουν γρήγορα.

Διδακτική προσέγγιση με προσανατολισμό στο μαθητή και άμεση αίσθηση επιτυχίας
Το βιβλίο βασίζεται στο νέο Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς (GER) από το 2019. Η καλά τεκμηριωμένη διδακτική ιδέα που βασίζεται στη σειρά επιμόρφωσης DLL του Goethe-Institut οδηγεί με την προσανατολισμένη προς τους μαθητές προσέγγιση, ασκήσεις με περιεχόμενο που πηγάζει από την πραγματική ζωή, καθώς και την ενσωματωμένη διδασκαλία της γραμματικής μέσα από ρεαλιστικές καθημερινές επικοινωνιακές καταστάσεις σε γρήγορες, βιώσιμες μαθησιακές επιτυχίες. Οι μαθησιακοί στόχοι ξεκαθαρίζονται στην αρχή και οι καταληκτικές "ασκήσεις στόχευσης" στο τέλος κάθε ενότητας ενοποιούν ζητήματα περιεχομένου και γλωσσικής ικανότητας με έναν τρόπο προσανατολισμένο στην καθημερινή ενεργή χρήση της γλώσσας.

Ζωντανή, σύγχρονη διδασκαλία
Το "Das Leben" προσφέρει ένα πλούσιο, ενθαρρυντικό μαθησιακό περιβάλλον που επεκτείνει το ελκυστικό, με αισθητική μοντέρνου περιοδικού διαμορφωμένο Kurs- und Übungsbuch με  με διαδραστικές ασκήσεις για "διαφοροποιημένη διδασκαλία", κείμενα, εικόνες, ηχητικά αποσπάσματα, βίντεο και καραόκε-βίντεο. Η ιδιαίτερα δημοφιλής διασκεδαστική τηλενοβέλα "Nicos Weg" της Deutsche Welle συμπληρώνει το πλούσιο πακέτο - για ένα μάθημα γεμάτο κίνητρα και με ιδιαίτερη ποικιλία.

Ψηφιακή διδασκαλία και εκμάθηση με την εφαρμογή PagePlayer
Όπως είναι αυτονόητο, καθώς οι μαθητές χρησιμοποιούν τα smartphones τους στην καθημερινή ζωή, μπορούν να τα χρησιμοποιούν ενεργά και συνεργατικά στην τάξη και ενώ μελετούν στο σπίτι ή εν κινήσει το ψηφιακό περιεχόμενο του "Das Leben". Το Kurs- und Übungsbuch συμπληρώνεται από πολλά κείμενα και άλλο πρόσθετο περιεχόμενο. Αυτά προσφέρουν επιπρόσθετες ευκαιρίες προφορικής επικοινωνίας και επιτρέπουν τη διαφοροποίηση στην τάξη. Η άμεση διόρθωση των διαδραστικών ασκήσεων βοηθά τους μαθητές να αξιολογήσουν το επίπεδό τους και να εξασκηθούν ακόμα περισσότερο σε βάθος.Tipps und Anregungen zum Unterrichten mit Videos - ένα άρθρο της Deutsche Welle για τη χρήση βίντεο στο μάθημα των Γερμανικών

 

 

Βρέθηκαν 9 αποτέλεσματα

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.