Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Das Leben

9783061224509_cover_print_std

Das Leben B1: Testheft

Κωδικός Προϊόντος
3014023
ISBN
978-3-06-122450-9
  • Σελίδες: 136
  • Συγγραφέας: Hermann Funk, Christina Kuhn, Laura Nielsen, Rita von Eggeling
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Επίπεδο: B1
  • Εκδότης: Cornelsen
  • Δωρεάν Audio: NAI
  • Τύπος: Διδακτική σειρά
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή
Downloads

Το Testheft καθιστά δυνατή την αξιολόγηση της προόδου των μαθητών και των μαθητριών. Περιλαμβάνει 12 τεστ για τις 12 ενότητες του βασικού βιβλίου, τρία μεγαλύτερα τεστ που καλύπτουν περισσότερες ενότητες, καθώς και ένα τεστ προετοιμασίας για την εξέταση Zertifikat Deutsch Β1 των Ινστιτούτων Goethe / ÖSD.

Οι λύσεις, οι απομαγνητοφωνήσεις των ακουστικών κειμένων καθώς και όλα τα ακουστικά αρχεία είναι δωρεάν διαθέσιμα online (www.cornelsen.de/webcodes).

video das leben

 

 Öffnen Sie die Website „Cornelsen Webcodes“. Dort geben Sie die ISBN-Nr. Ihres Cornelsen-Titels ein und Sie sehen dann die verfügbaren Materialien zum Titel, die Sie auch gleich kostenlos herunterladen können.

Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα "Cornelsen Webcodes". Εκεί εισάγετε τον αριθμό ISBN οπουδήποτε τίτλου των εκδόσεων Cornelsen και θα δείτε ποια συμπληρωματικά υλικά είναι διαθέσιμα, και μπορείτε να τα κατεβάσετε αμέσως δωρεάν.

24.99 €
22,50 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.