Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Die junge DaF-Bibliothek

9783065212953_COVER2D_4C

Lara und Robby in Leipzig

Κωδικός Προϊόντος
3074002
ISBN
978-3-06-521295-3
  • Σελίδες: 56
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Επίπεδο: A1, A2
  • Δωρεάν Audio: NAI
  • Τύπος: Readers με Audio
  • Εκδότης: Cornelsen
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή
Downloads

Ο Ρόμπι από το Μόναχο και η Λάρα από το Βερολίνο, και οι δύο κοντά στα 16, γνωρίστηκαν τυχαία μέσω μιας εφαρμογής Messenger. Ο Ρόμπι θέλει να γίνει αθλητής και πρέπει έτσι να περάσει από μια εξέταση καταλληλότητας για μια σχολή αθλητισμού στη Λειψία. Η Λάρα κάνει ένα ταξίδι στην ίδια πόλη και επισκέπτεται εκεί συγγενείς της. Μια ιδανική ευκαιρία και για τους δύο, να γνωριστούν κανονικά και με μια βόλτα στην πόλη να μάθουν διάφορα για τη Λειψία και για τον καιρό που η Γερμανία επανενώθηκε σε ένα κράτος. Θα επηρεάσει η συνάντηση τη φιλία τους;Öffnen Sie die Website „Cornelsen Webcodes“. Dort geben Sie die ISBN-Nr. Ihres Cornelsen-Titels ein und Sie sehen dann die verfügbaren Materialien zum Titel, die Sie auch gleich kostenlos herunterladen können.

 

Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα "Cornelsen Webcodes". Εκεί εισάγετε τον αριθμό ISBN οπουδήποτε τίτλου των εκδόσεων Cornelsen και θα δείτε ποια συμπληρωματικά υλικά είναι διαθέσιμα, και μπορείτε να τα κατεβάσετε αμέσως δωρεάν.

9.90 €
8,91 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.