Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Fokus Deutsch

Erfolgreich in Alltag und Beruf: B2

Κωδικός Προϊόντος
3071027
ISBN
978-3-06-521317-2
  • Σελίδες: 304
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Επίπεδο: B2
  • Δωρεάν Audio: NAI
  • Τύπος: Γερμανικά και εργασία
  • Επάγγελμα: Λοιπά επαγγέλματα, Λοιπά επαγγέλματα
  • Εκδότης: Cornelsen
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή
Downloads

Το Fokus Deutsch B2 υλοποιεί με συνέπεια τους μαθησιακούς στόχους του μαθήματος επαγγελματικής γλώσσας B2 του BAMF και προετοιμάζει ειδικά τους μαθητές για την τελική εξέταση Deutsch-Test für den Beruf B2. Οι επικοινωνιακές διδακτικές ενότητες με προσανατολισμό στη γλωσσική παραγωγή υποστηρίζουν τους μαθητές σας να ενεργούν με αυτοπεποίθηση στον γερμανόφωνο κόσμο της εργασίας.

- Συνολικά, το βιβλίο μαθημάτων και ασκήσεων προσφέρει υλικό για 400 διδακτικές ώρες.
- Απευθύνεται σε μαθητές της γερμανικής γλώσσας που προετοιμάζονται για τις γλωσσικές απαιτήσεις της επαγγελματικής ζωής σε γερμανόφωνες χώρες.
- Το βιβλίο περιλαμβάνει δώδεκα κεφάλαια καθώς και τρεις "σταθμούς" για την προετοιμασία εξετάσεων. Κάθε κεφάλαιο αποτελείται συνολικά από 20 σελίδες και χωρίζεται σε πέντε μαθησιακές ενότητες (οι ενότητες Α έως Δ έχουν σαφή αναφορά στον κόσμο της εργασίας και αναπτύσσουν ένα ευρύ φάσμα διαθεματικών ικανοτήτων και βασικών προσόντων σε αυθεντικές καταστάσεις με προσανατολισμό στη γλωσσική παραγωγή / η ενότητα Ε ασχολείται με θέματα σχετικά με την καθημερινή ζωή).

 

Όλο το συνοδευτικό υλικό είναι δωρεάν διαθέσιμο μέσω της εφαρμογής PagePlayer για Android και iOS.

video pageplayer appÖffnen Sie die Website „Cornelsen Webcodes“. Dort geben Sie die ISBN-Nr. Ihres Cornelsen-Titels ein und Sie sehen dann die verfügbaren Materialien zum Titel, die Sie auch gleich kostenlos herunterladen können.

 

 

Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα "Cornelsen Webcodes". Εκεί εισάγετε τον αριθμό ISBN οπουδήποτε τίτλου των εκδόσεων Cornelsen και θα δείτε ποια συμπληρωματικά υλικά είναι διαθέσιμα, και μπορείτε να τα κατεβάσετε αμέσως δωρεάν.

32.99 €
29,69 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.