Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

Fokus Deutsch

Erfolgreich in Pflegeberufen

Κωδικός Προϊόντος
3071003
ISBN
978-3-06-021305-4
  • Σελίδες: 272
  • Γλώσσες: Γερμανικά
  • Επίπεδο: B1, B2
  • Δωρεάν Audio: NAI
  • Τύπος: Γερμανικά και εργασία
  • Επάγγελμα: Υγεία, Υγεία
  • Εκδότης: Cornelsen
Προσθήκη στα αγαπημένα
Περιγραφή
Downloads

Το βιβλίο βοηθά στην οικειοποίηση με το ειδικό γλωσσικό πλαίσιο που απαιτείται για την εργασία στην περίθαλψη ασθενών.

To "Fokus Beruf – Erfolgreich in Pflegeberufen B1/B2" απευθύνεται σε ειδικευμένους και βοηθούς νοσοκόμους, οι οποίοι στα πλαίσια της αναγνώρισης των επαγγελματικών τους τίτλων καλούνται να χειριστούν τη γλώσσα σε υψηλό επίπεδο. Σε 12 ενότητες αναπτύσσεται γλωσσική ικανότητα με εκκίνηση το τέλος του επιπέδου Α2 και ως το επίπεδο Β2. Σημαντικοί στόχοι είναι οι εξής: επικοινωνία με τους ασθενείς, τους ιατρούς, τους συναδέλφους και τους συγγενείς των ασθενών, κατανόηση ιατρικών ιστορικών και καθηκόντων υπηρεσίας, καθώς και έγγραφη καταγραφή της περίθαλψης.Öffnen Sie die Website „Cornelsen Webcodes“. Dort geben Sie die ISBN-Nr. Ihres Cornelsen-Titels ein und Sie sehen dann die verfügbaren Materialien zum Titel, die Sie auch gleich kostenlos herunterladen können.

 

 

Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα "Cornelsen Webcodes". Εκεί εισάγετε τον αριθμό ISBN οπουδήποτε τίτλου των εκδόσεων Cornelsen και θα δείτε ποια συμπληρωματικά υλικά είναι διαθέσιμα, και μπορείτε να τα κατεβάσετε αμέσως δωρεάν.

32.89 €
29,60 €
Ποσότητα

application2gr

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.