Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των € 20

cart icon
0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
EL

prima - Los geht‘s!

prima - Los geht‘s!

H σειρά „prima - Los geht's!“ απευθύνεται σε παιδιά από περίπου 9 ετών, τα οποία μαθαίνουν Γερμανικά ως πρώτη ή δεύτερη ξένη γλώσσα.

Ηλικία: 9-12
Χρονική απαίτηση: 50 διδ. ώρες ανά τόμο
Λύσεις: στο Βιβλίο καθηγητή
Όγκος: 84 σελ. / 8 ενότητες
Λοιπά: ψηφιακό βιβλίο στο mein.cornelsen.de

Η νέα αυτή σειρά μεταδίδει στα παιδιά τις απαραίτητες γνώσεις μέσα από ένα μοντέρνο, κατάλληλο για παιδιά layout και καθιστά δυνατή τη μάθηση μέσω παιχνιδιών στα πλαίσια διδακτικών ωρών γεμάτων εναλλαγές. Πέντε φίλοι και ένας σκύλος συνοδεύουν το μαθητή μέσα από τις σελίδες του βιβλίου με στιχάκια, παιχνίδια, πληροφορίες για τη χώρα και τους ανθρώπους, τραγούδια και ασκήσεις με πολύ ενδιαφέρουσα τυπολογία που παρακινούν το μαθητή να εξασκηθεί με ευχαρίστηση. Τα πολλά ηχητικά αποσπάσματα υποστηρίζουν την ακουστική κατανόηση.

Με τρεις τόμους φτάνει κανείς μέσω του „prima - Los geht's!“ στην ολοκλήρωση του επιπέδου Α1. Έπειτα μπορούν εντελώς απροβλημάτιστα να χρησιμοποιηθούν οι τόμοι Α2 και Β1 του „prima plus“ καθώς και οι τόμοι Β2 και C1 του „prima: Die Mittelstufe“. Οι μαθησιακοί σκοποί προσανατολίζονται πλήρως στο Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο για τις Γλώσσες και στο πρόγραμμα του Γερμανικού Υπ. Παιδείας για τα γερμανόφωνα σχολεία του εξωτερικού. Τέλος, το prima - Los geht's!“ προετοιμάζει τους μαθητές για την εξέταση Goethe-Zertifikat A1: Fit in Deutsch 1.

Βρέθηκαν 10 αποτέλεσματα

Immer mehr, immer besser!

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «καθηγητή/τριας» γίνεται εντός 1 ημέρας, αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας. Εάν δεν μας έχετε ήδη στείλει άδεια διδασκαλίας ή πτυχίο Γερμανικής φιλολογίας, κάντε το upload εδώ ή στείλτε το στο info@praxis.gr

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για τη δουλειά σας ως καθηγητής/τρια.

Η ενεργοποίηση λογαριασμού «Κέντρου ξένων γλωσσών» γίνεται εντός 1 ημέρας και αφού διασταυρωθούν τα στοιχεία σας με το πελατολόγιό μας.

Ακόμα, εγγραφείτε στο Νewsletter για να ενημερώνεστε για νέες κυκλοφορίες, ειδικές προσφορές, Webinare, εκδηλώσεις και σημαντικά νέα για το μάθημα των Γερμανικών.